|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Z-51 CORVETTE C6+BMW X5+AUDİ A6
|
GÜNCEL RESİMLER 14. SAYFADADIR..
VİDEO 19.SAYFADADIR Öncelikle burda açtığım araç arama konularından bıkan,ulan bu yinemi araba arıyo diyen arkadaşlarımdan ziyadesiyle özür dilerim ![]() gercekten pislik bir huyum olduğunun farkındayım..boyalı yada kazalı arac almak ıstemıyorum..hani ne biliym içime sinmiyo abi işte soğuyorum,aman bişey olucakmı diye endişeleniyorum falan filan derken geç olsunda aman içime sinen olsun diye ısrar ediyorum..ee buda sizi yormama sebep oluyo,hakkınızı helal edin dostlarım ![]() Sitemiz gercekten cok güzel biryer..çok yardım sever insan var..hani bı çıkarları oldugundan falanda değil,''aha işte insanlık ölmedi biz burdayız lan'' dercesine yardımlarını eksik etmediler,sürekli bana,plaka ve gördükleri araçları haber verdiler.. Allah c.c sizlerden razı olsun dostlarım.. Sekolive,zekky,kaan,sizlere ayrıca tesekkur ederim arkadaşlar..özellıkle serkanım sana..bıkmadan usanmadan her aracı bana mesaj cektın yolda durdurmaya calıstın..saol varol kardesim..isim olarak tek tek saymıcam,yardımını eksik etmeyen tüm dostlarımdan Allah c.c razı olsun gani gani.. Gelelim aracın hikayesine ![]() --Araç 2005 model,2008 trafıge çıkışlı,bütün ithalat belgeri tam ve eksiksiz,kazasız,inanması güç boyasız, Z51 paket lemans mavi,manuel vites bir araç.. Z51 paketin artıları nelerdir? diğer corvettelerden farkı nedir? --z51 paket corvettenin daha cok pıst için hazırladıgı özel bir seridir,artı olarak aracın ;daha iyi fren sistemi,daha iyi soğutma sistemi,daha iyi süspansiyon sitemi,3.42 diffransiyel bulunması ve tabiki bırde manuel oluşu diğer corvettelerden ayıran özellikleri arasında.. ARAÇ ÜZERİNDEKİ EXTRALAR; -Vararam air intake kit -headers dahil komple borla egsoz kit -yazılım -iyi derecede hazırlanmış müzik tesisatı (focal) Evet dostlarım kısaca aracı anlatmaya çalıştım sizlere,resimler herzamanki gibi iğrenç ve bana has !! Rabbim sizlere çok çok daha iyilerini nasip eder inşallah..Mübarek ağzınızdan,gönlünüzden bir maşallah'ı esirgemesseniz çok bahtiyar olurum..NOT:aracın plakaları değişmiştir 59 değil artık 34..fırsatım olmadı daha plakaları takmaya ![]() Allah c.c tabanımızı düz bastırsın,rabbim bizleri kazadan beladan korusun..(AMİN) yeni ve daha kalite resimler gelicek inşallah ayak üstü çekilen resimlerini koyım şimdilik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Son Düzenleyen hakotech; 02-04-2012 15:24. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 996 TT - C 180
|
ilk masallahi benden olsun allah gule gule kullanmak nasip etsin hakancim
__________________________________ er ist ein deutscher
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
hayırlı olsun masallah kazasız belasız guzel aracc
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: .
|
Maşallah kazasız belasız sürüşler...
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 98vts-00gtı-00vts-99gtı-?
|
allah gonlune gore verıyo herkesın.hayırlı olsun kardesım kazasız belasız bın
__________________________________ EN KÖTÜ GÜN BUGÜNSE BU GÜNDE FENERBAHÇE.. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: MK-VI JETTA TDI
|
Dua ettigim konulardan biriydi
, daha güzel resimlerle ah uh çekecegimizden eminim, Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin hakotech
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: I love my EF
|
hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullanmanız dileğyle
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
duasını ettik rabbim kabul etsin inşallah tekrar tekrar maşallah Hakanım ama
sök abi şu plakayı ordan allah aşkına yaw
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: '74 Camaro, Turbo Brabus
|
neden bukadar guzel ki
kazasi belasiz kullanin muhtesem bir arabaniz var
__________________________________ 74 model sehpa... |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
hako başkan yüz yüze gelemedik ama bi insanın az cok yazdıklarından belli oluyo nasıl birisi oldugu, arabayı bulmana cok sevindim. güzelde bi araç olmus allah kaza bela vermesin
![]() keşke gördüğüm plakasını almaya çalstıgım araclarında önde plakaları olsaydı hep arkalarından kovaladık ![]() arabaya tek tavsiyem 34e dönünce ön plaka gider herhalde birde plaka satışdan 1 ay sonrasına kadar değişiyor yoksa bidaha al sat yapman gerekicek aklında olsun eğer plakaya henüz başvurmadysan __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#12 | |||
![]()
|
çok teşekkür ederim saolun
Allah c.c razı olsun çok teşekkür ederim ![]() ![]() ![]() çok tesekkurler saolun ![]() yaa o plaka içine kacıyo komandosu var ama söktürecem yinede
|
|||
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Hayal et
|
Abi konuyada yazmıştım burdanda yazıyım,
maşallah, Allah kazadan, beladan, her türlü kötülükten korusun ![]() çiçek gibi, inşallah bıkana kadar uzun süre binersin
__________________________________ Satlık Fuji S2700HD http://www.techturkey.com/forum/off-...dpilcanta.html |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: ford focus 2 st [diesel edition]
|
hayırli olsun...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz... __________________________________ fordfocus2st-diesel edition- |
|
|
|
|
|
#15 | ||
![]()
|
![]()
ölece fotosunu cektim
|
||
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: yok
|
Kanka o motoru çektir ordan,üstüne müstüne düşer katil olmayalım
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Şahin S
|
hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin...(maşallah)
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: .:. VTI .:.
|
Maşallah çok güzel güle güle kullan Hako beklediğine araştırdığına değmiş valla.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: r53 mcs
|
Maşallah kazasiz belasiz gazlamalar
__________________________________ C R M performance E C U fast |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 12:37 ::::

Rabbim sizlere çok çok daha iyilerini nasip eder inşallah..Mübarek ağzınızdan,gönlünüzden bir maşallah'ı esirgemesseniz çok bahtiyar olurum..

er ist ein deutscher

kazasi belasiz kullanin muhtesem bir arabaniz var