Maşallah sübhanallah sesi yeter. Bunu biraz pıstırsak mı başkan ne diyorsun :D
Printable View
Maşallah sübhanallah sesi yeter. Bunu biraz pıstırsak mı başkan ne diyorsun :D
binlerce maşallah rabbim kaza beladan esirgesin..
müdür canavarın maşallahı var :)
nazarlardan uzak
maşallah allah kazasız belasız binmeyi nasip eder inş..
Maşallah allah kaza bela vermesin,sesi gerçekten çok iyi =))
Allah c.c razı olsun çok teşekkür ederim :)
bro aklımda var,zaten kendinden ayarlı bi lifte kalkıcak okadar ama garaja nasıl giricem onu düşünüyorum aslında..ama aklımda yani :D
Allah c.c razı olsun çok teşekkür ederim güzel duanız için,saolun :)
eyvallah semihim çok saol,senın canavar satısa cıkmıs yıne :)
çok teşekkür ederim,Allah c.c razı olsun :)
çok teşekkürler,ses biraz daha iyi olucak yakında,aklımda bi kac sey var :D
Video olsun cigs olsun maşallah kazasız belasız dostum
bursa da 3. sahibinde sanırım şuan :) ii geziyo ya :D
aynen 4. sahibini aramaya başlamış kardeşim,bide geziyolar galiba km yukselmiş :)[/QUOTE]
sağlam geziyolar ya :) olduk olmadık yerlerde karşıma çıkıyo :D
sen yine görebiliyosun,ben bidaha zor görürüm gibi o arabayı,zira bursa sevdi galiba makinayı başla ile vermiyolar :D[/QUOTE]
özlemine dayanamazsan çık gel :D bi tur isteriz ya eşşek diillerdir :D :D
buarada sana bi teşekkür borcum daha var sanırım :) o bahsettigim mavi c5'e bakmaya geldik biz ist.'a
aynen dedigin gibi çıktı :D
hakobaskan cıkıp gidiceksen tüplü arabamız var birlikde gidelm :D :D :D bursayı tam gezemedk. :hehe:
özlemine dayanamazsan çık gel :D bi tur isteriz ya eşşek diillerdir :D :D
buarada sana bi teşekkür borcum daha var sanırım :) o bahsettigim mavi c5'e bakmaya geldik biz ist.'a
aynen dedigin gibi çıktı :D[/QUOTE]
geldiniz haber vermediniz..ben size ne diyim be kardeşim.. bizim meshur iskenderimiz yok ama guzel bogazımız vardı yaw :) bıdaha mutlaka haber ver gardasım..yaa o arabayı boşver,sıkıntılıydı :D
seko valla gıdelım bro,benım dızel de var tortortor der ekonomının seıylede gıdebılırık :D
aha semıhe dayadık sırtımızı kesın gıdelım seko :D
etafurullah gardasım ne demek..yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana.. cupra benı hızlı arabaya alıstıran cıhazdı..hala özlerim namıssızı :D
ya bende c6 dusunuyorum ama temızıde bulmak cok zor gıbı gelıyo helekı senın o kadar aramalarını gordukce gercekten cok zor bulmak dıyorum arabanın gercekten masallahı var tekrardan allah kaza bela sıkıntı vermesın
şuan arkadasım aracını satısa cıkardı,cok temız ve ınanılmaz donanımlı bı arabadır ustelık zo6 body kıt var aracta.. ayrıca ilana yazılmamış ama.. aracta lingerfelter stg2 ported head ve lingerfelter cams de var..düşünürtseniz konusun derim..çok temiz bir aractır...
ilan linkini veriyorum..
Chevrolet / Corvette / C6 / Kazasiz , Orijinal Z06 sahibinden.com'da - 80729349
arac gercekten cok guzel pekı c6 2005 modellerın kronık sorunları varmıdır bılmedıgımden soruyorum