sürekli bakıyorum video var mı diye ama hala yok :D şöyle dolu dolu kulak pası silecek bir video bekliyorum heyecanla :)
Printable View
sürekli bakıyorum video var mı diye ama hala yok :D şöyle dolu dolu kulak pası silecek bir video bekliyorum heyecanla :)
saol kanka :D
wuffle'a say aslan :D
saol kanka once gel senın su motoru bı ıslatalımda benımkı kolay,nede olsa benden once aldın :D
tcs acık gezıyorum sıkıntı yok :D
evet evet :D
yooo hıcte masraflı degıl :D ben yıkattım gardas saol :D
cok tesekkur ederım saolasın :)
kıtlenmıstır yıne bıseye :D
saol kardesım yukarda cevabını verdım tekrar okursun :D
ohhh masallah saol gardasım :D
cok tesekkur ederım saolun :) 2 tane var dıye bılıyorum bende,ama ötekisi otomatik vites ve baya yıkık bi araba :)
sen gıt kız arkadasınla gez aslanım bıze vakıt ayırma.. :D
sana ısmarlıcam kardesım :D
cok tesekkur ederım saolun :)
hııı evet evet :D
bende beklıyorum cekmeyı valla:D,en kısa surede gelıcek ınsallah :)
evet hakanya bi aksam su videoyu berber cekelim :)
konumuz alman ve amerikan kardesligi olsun :D
ulan sticker'ların hakkıydı waffle :D hem waffle mıydı lan o zehirleniyoduk
yok canim ne sakincasi olsun bilakis zevkle
bizimki deneme degil hakancim bizimki makara kukara maksat muhabett olsun
o zaman havalarin musait bi gun once guzelcene bi wax day ( cilalayalimki surtunmeyi en aza indirirelim ahuahuah ) yapiyoruz aksaminada cikar iki sikariz :D
afedersın ama stıcker'ları saıt kardesım yaptı,sana noluyo? arada sende sebeplendın ıste yemege say serfsız :D
aynen yasarım,sızın cıla yaptırdıgınız yerde cılamızı yaparız,yemeklerımızı solerız ,makara kukara derken aksam olur cıkar ıkı stres atarız :)
tamam yerimizde garantilendi ohh :) saolasın valla :)
Hakan,bıraz once Uphıll de gazlıyan senınkımıydı?
Gercı kac Laci var bılmıyorum...
Yahu o nasıl ses,yıktı gectı ortalıgı...
hayırlı olsun abi allah kaza bela vermesin iyi dileklerin içinde çok saol :)
10 Maşallah :)
Yok yahu,pazar gunu,oglen saatlerı...
Batı atasehır...
olm senınkide yıkık nie avutuosun kendini :D
Jantları krom ıdı galıba...
Bızım evın onunden caddede ılerı gerı 2 tur attı ve yurudu gıttı...
Bugün yeşilyurtta egzos sesi yıkıyordu maşallah :) :)
ulan daha arabamı bıle gormedın maloş :D benımkı gıbı baska bı tane daha bul ben o arabayı sana bedava verıcem !! :D hırbo :D
kanka ben o arabaya zamanında baktım 135 bın tl lık hasarı var :D ve onlar sadece tramere yansıyan :D
aynen abı yıkık olan araba o..sacma sapan bısey :D
kanka o arabayı biz topladık hemen hemen (aynı arabadan bahsediyor isek) 135 bin tl lik hasar çıkmadıda neyse önemli değil pert perttir sadece malzemelerin dışarıdan gelmesi çok uzun sürdü o kdr :)
arabayı gördüysen çift airbag ön sol far kaput tampon sol çamurluk ön cam..ön travers taşıyıcı aks butun kulaklar kırık motor konsola kaymıs vaziyetteydi aynı araba ise tabi...
amk neyin geyiğini yapıosak...
Elalemin korveti döndü dolaştı bizi gerdi :D
Birdahakine inşallah :)
abı bugun semtın anasını ... masallah kırkbırbınkere allahım o nasıl bır sestir :D
arkadaşlar nacizane bir videomuz var:) sizden ricam sesini acın bilgisayarınızın :D dialoglarada takılmayın..ne dedıgımızı bilmiyoruz :D kardeşim cenkin aracımı ilk kullanışı ve tepkileri :D iyi seyirler..
Benıde yazın tahtaya ;)
Haber verın,benım Rodaj bıttı artık,stok olarak denerız...
Yok yahu.997tt nekadar yuruyorsa,buda okadar yuruyor... Tabi 997tt mk2 ucuyor...
Turbo geliyorsa,guzel iste. Ben stok olarak en fazla 1 hafta yururum,senin ve turbo icin guzel bir fikir verir ;)
Sen beni deniyonmu Kardess$
Burdanda bi Hayirli olsun diyelim ayip olmasin
Kac basiyo abi :soru: