evet bende nam yapımı amortisör var ama bence alakası yok soylıyım:) yinede denemekte fayda var sonucu deneyip gorebılırsın:)
Printable View
maşallah kazasız belasız dostum ama spoiler i orjinal spoon alsan bence daha şık durabilirdi ve jantların göbekleri olursa daha şık durabilir tabi denemek lazım :) kazasız belasız binmen dileklerimle :)
harbi kışkırtıcıı olmuşş nerrdenn nereye :) maaşallah kazasız sürüşlerr
rabbim nazarlardan saklasın
maşallah araçta cok emek var çok güzel olmuş fakat aracı tek bozan jantları bence te37 koyarsan arac tam anlamıyla kendini gösterir SPOİLERİNDE 10 numara kardeşim .... kazasız sürüşler ;)
bence cok güzel olmuş evrim geçirmiş araç bu makine duruşuna bbs rs gitmiyor benim kanımca ben spoileri beğendim farklı duruyor bence volk t37 türü jantlar düşünülebilinir yada gerçek ek9 jantı ;)
emeğine sağlık araç güzel olmuş. 1tık daha basılsa bbs daha iyi durur .spoiler ayrı bir hava katmış sıradanlıktan çıkarmış aracı . kazasız belasız :)
bence spoiler aracı bozmuş ama sizin zevkiniz karışamayız kazasız belasız maşallah araç evrim geçirmiş
çok güzel de spoiler çok dikkat çekiyor ama gerçekten emeğinize sağlık
araç gerçektenn muazzam olmuşş maşallahı var fakat parkları söküp sadece sinyaller kalsa bence daha hoş durucaktır tabi zevk sizin kazasız belasızz :)
jantlar ve spoiler dışında çok güzel maşallah
Ahh Ahh o eski halinden eser yok şimdi :)
41 kere maaşallah evrim gecirmiş allah kazadan beladan ve cezadan korusun (amin inş.)
kardeşim far ve sinyallere kullandıgın lambalar neler?
maşallah 10 numara.
bildiğin type-r ya arka tanpon sisine kadar.birtek spoiler olmamış ve jantlar ek9 olsa iyi olur
maşallah:)
Maşallah emeklerinize sağlık.
spoileri çöpe at.
jantınıda beyaz spoon veya vti jantı takarsan araba harika olur bence...
Araç kendi rengini bulmuş :) Jantları keşke volk veya spoon taksaydın bbs rs1 hiç olmamış
Maşallah, kazsız belasız sürüşler
german style olmus birazz
spoiler ve jant harici uğraştığınıza değmiş allah kaza bela vermesin, bu arada yukarıda 1 arkadaşda sormuş arka stoplardaki işlemleriniz ve kullandığınız ampul nelerdir?
çok çok güzel olmuş, önden bir resmi var sonlarda o resimde spoiler çok güzel tamamlamış, fakat yandan bakınca çok değişik duruyor, bagajla birleştirip, açısı biraz daha daraltırılabilirse çok daha güzel durucak bence,
jantları değiştireceğim demişssiniz. nokta atışı bir araba olmuş, nerden nereye...
maşallah kazasız belasız çok güzel olmuş araç...
Jantlar ve Spoiler daha iyi olabilir... Maşaallah yinede iyi...
Tam kafamdaki stil olmuş elinize emeğinize sağlık müthiç sonuç.
maşallah civic çok güzel olmuş herşeyden önce araçta emek var kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
Yapdık Oldu Specc :D :D 41 kere maşallah çok güzel olmuş aracınız :)