Jdm ci arkadaşlar kusura bakmasın ama bence jantlar olmamış rg2 süper olur
Printable View
Jdm ci arkadaşlar kusura bakmasın ama bence jantlar olmamış rg2 süper olur
Öncelikle maşallah Allah kaza bela vermesin
Bence spoyleri jdm karbon la değiştir ve jantlarida advan racing taktinmi daha deli olur bence ama zevkler ve renkler tartışılmazmis
süper olmuş, emek harcandığı çok belli, maşallah...
ilk bayandaki halini biliyorum yavuz abiye de ben tavsiye etmiştim :) ben çok beğendim baya değişmiş araç, spoiler değişik ve güzel olmuş jant konusunda bende değişmeli diyenlerdenim maşallah
çok güzel olmuş maşallah.
Maşallah güzel bir araç olmuş.Allah kaza bela vermesin.Resimdeki jantlar nasıl durur acaba jantların içi ile rollcagenin rengi marjinal birşey olsa..
http://b1112.hizliresim.com/s/v/1d9hl.jpg
jant hariç çok güzel olmuş.
bn spoiler'i begenenlerdenim.. iddali ama farklı..
maşallah kazasız belasız..
maşallah çok güzel olmş gerçekten Allah kaza bela vermesin..
emeğine ve sabrına hayran kaldım.on numara olmuş gerçekten...ama rüzgarlık sanki biraz abartı olmuş gibi.typer rüzgarlığı güsel durabilirdi.yada spoon rüzgarlık.aynalarda spoon olsa daha hoş olur.ve birde söylemek istediğim arka plakalık kısmın siyah olması bence daha tatlı gösterecektir aracını...
(bu aracın aynısı bende de var .araç tam basık olmamasına rağmen sağa sola dönüşlerde sürtme yapmıyor.esneme anındada iç kısımdan çamurluk ve şasi bağlantı yerine sürtüyor.sence sebebi ne olabilir.ben anlayamadım çünkü...? teşekkürler
inşallah usta .tabıkı tanısmıs oluruz:)
ustam benımki dip basık sınırda.lastıkler ıcerde tam tur donmuyor .senın arac okadar alcak degıl dıosun anlmadım.lastık ebadın nedir:confused: birde care olarak camurlukları acabılırsın. ama fayda etmıyor arkadasım komple camurlukları actı camber taktı önlere yınede surtmeyı kesemedi.ama arac tamamen dipteydi.ya lastik ebadın buyuk yada camber+camurluk agzını acıcaksın:D