göze alışık olmadıgı için oyle geliyor yorumun için sagol:)
Printable View
Masallhhhh emeğe saygı çok şahane olmuş güle güle kullan :icon_tup:
İlk fotoğraflarıyla son hali arasında dağlar kadar fark var.
Emeğine sağlık.
özellikle beyaz rengin jantlarla uyumu mükemmel olmuş
bugün öğrendim sürtme olayını amortisörlerrden miş.yumuşak olduğu için sürtme yapıyormuş.sertleştirecekler ....senin sanırım yayların ve amortisörlerin kaliteli ondan dolayı sürtme yok :)
maşallah kazasız belasız dostum ama spoiler i orjinal spoon alsan bence daha şık durabilirdi ve jantların göbekleri olursa daha şık durabilir tabi denemek lazım :) kazasız belasız binmen dileklerimle :)
harbi kışkırtıcıı olmuşş nerrdenn nereye :) maaşallah kazasız sürüşlerr
rabbim nazarlardan saklasın
maşallah araçta cok emek var çok güzel olmuş fakat aracı tek bozan jantları bence te37 koyarsan arac tam anlamıyla kendini gösterir SPOİLERİNDE 10 numara kardeşim .... kazasız sürüşler ;)
bence cok güzel olmuş evrim geçirmiş araç bu makine duruşuna bbs rs gitmiyor benim kanımca ben spoileri beğendim farklı duruyor bence volk t37 türü jantlar düşünülebilinir yada gerçek ek9 jantı ;)
emeğine sağlık araç güzel olmuş. 1tık daha basılsa bbs daha iyi durur .spoiler ayrı bir hava katmış sıradanlıktan çıkarmış aracı . kazasız belasız :)
bence spoiler aracı bozmuş ama sizin zevkiniz karışamayız kazasız belasız maşallah araç evrim geçirmiş
çok güzel de spoiler çok dikkat çekiyor ama gerçekten emeğinize sağlık
araç gerçektenn muazzam olmuşş maşallahı var fakat parkları söküp sadece sinyaller kalsa bence daha hoş durucaktır tabi zevk sizin kazasız belasızz :)