Maşallah. Renk ve jant seçimleri çok başarılı, bravo. Zevk meselesidir ama farlar orijinal olsa daha iyi olurdu bence.
Printable View
Maşallah. Renk ve jant seçimleri çok başarılı, bravo. Zevk meselesidir ama farlar orijinal olsa daha iyi olurdu bence.
maşallah allah nazardan saklasın :)
Okan maşallah, gökhan abininde dediği gibi zevkli adamsın, emre'de öyle ama farlarda ki işçiliği vs. kesin onun fikridir direk benim arabayı gördüğünde de farları şöyle yaparız böyle yaparız demişti:D
Stoplar turunculu çok iyi olmuş umarım o şekilde duruyordur.
Kazasız belasız kardeşim.
Maşallah, çok güzel. Kazasız, belasız.
Araç hüseyindeki haline göre baya değişmiş
Bu arada ves deri demi çalışıyorsun
arka tampon eksoz yapısı jantlar flan cok hoş olmus arac rengide güzel cok begendim :)
Maşallah kanka güzel oldu be.Egsozuda vermişsin yanı mübarek
Maşallah Okan Allah kaza bela vermesin sorunsuz gazla kardesim 16 lari kimden aldın ?
masallah ;)
Aracın maaşallahı var kazasız belasız :)
Maşallah çok güzel bir rs.
bende dün daha yeni gördüm ilk önce görmem gerekirken hergün görüşürüz normalde arabayı bi göremedik arkadaş kafayı yememek elde değil ama 16 larla daha bomba boşver abi şimdi bi de artık rollinglerde görelim cvk mızı
Feridun abinin ellerine sağlık be. :D
maşallah çok hoş duruyor :icon_tup:
Herkese tesekkurler yorumlarindan dolayi jantlari mertden aldim yeni jantlarla resimlerinide eklicem
aracın rengi çok güzel jantlarda cuk oturmuş....
süper olmuş maşallah
ya kafayı da yükseltin ya da arkayı biraz daha basın , kötü gözüküyor bence arka çok yüksek
kanka 16 lar lada bi güzel durmuş maşallah :)
arkanın kalkık olması sadece eksoz surtmesın dıye dusunuyorum dogrumudur okan yoksa baska nedenı var mıdır?