|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 03 Bertone - 98 Vts
|
Aracımı alalı 6 ay kadar oldu. Severek ve beğenerek aldığım bir araçtır. 6 Ay içerisinde yaptıklarım şu yöndedir ,
Aracım 2001 Model olmasına karşın 2003 Trafik çıkışlıdır. Kazasız belası çok şükür yoktur. Şu an için 161.000 Km dedir. Z22SE motor kodludur. -Eibach 5cm Pro-Kit Helezon -Remus Çift çıkış Son Susturucu -51 mm Komple Krom Düz Boru + orta susturucu -İnterlagos Model 17" Jant -JSV Racing Kule Gergisi -15+15mm Spacer -Pirelli PZERO Ultra Performans Lastik 205*40*17 -Astra G Mercekli Far -İrmscher Bonnet -İrmscher Panjur -İrmscher Spoiler -İrmscher Arka Tampon eki -İrmscher Direksiyon -İrmscher Pedal Seti -İrmscher Marşbiyel -K&N Filtre Kit ( 2.200cc Motor için 1'e 1 uyumludur ) -KONI Amortisör Sertlik ve Yumuşaklık Ayarlı -Pioneer DEH 7950 Teyp -Jameson Amfi -JL Audio Mid Takım ( 4 lü ) -Cadence Subwoofer 30cm -Far + Sis Xenon 8000K Allah izin verirde nasip olursa ilerleyen zaman içerisinde de aşağıdaki işlemleri tamamlamayı düşünüyorum. -Greenstuff Disk ve Balata ( Şu an üzerinde ATE bulunuyor ) -3M Ön cam dahil komple cam filmi -Dbilas Emme Manifoldu -Dbilas Flow Master Kit -Dbilas Egsoz Manifoldu -Dbilas Spor Katalizör -Dbilas Orta susturucu ve Ara borular -Dbilas Son susturucu -Sacsh SRE Performance Clutch Kit -Ultra light MTech Flywheel Biraz vakit geçtikten sonrada sanırım sıra turboya geliyor. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
rocco jantları cok yakışmış,maşallah.
__________________________________ retro vwmk2 |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
maşallah ben beğeniyorum yaw bu kasayı
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Teşekkürler arkadaşlar. Subide çok güzel favorilerimde ekli. Takas düşünürsen görüşebiliriz
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Vectra-C , BRAVO HGT MK2
|
bertone her zaman çok şık bir araç olarak kalıcak bence hiç eskimicek
maaşallahı var sizin aracınızında güzel günlerde kullanmak nasip olsun,,Dbilas ın parçaları gerçekten baya fark ettircektir fakat fiyatları çok yüksek türkiyede de bulmak zaten imkansız ,,bence egzoz filitre zaten yapmışsınız bu haliyle kullanmak daha mantıklı olucaktır diye düşünüyorum ......
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Dbilasın ürünlerini muhtemelen yurtdışında temin edicem veya Best servis ile görüşüp onunla temin etme yoluna gideceğim. Ama ürünlerden sonra fark ettireceğine bende çok inanıyorum. Şu anlık beni tatmin ediyor. ama malum hiçbirşey yetmiyor yetmiyor yetmiyor
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
forumda mantzel manıfolt satan var bence onu kacırmayın aracınıza uymamamsı ıcın bır neden yok
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: En iyi yerli 89.2.0 taunus-94 kartal s -Mz ETZ 251(sold)
|
maşallah..
__________________________________ Teknosay teknik servis hizmetleri Para sayma ve evrak imha makinalari türkiye distribitörü.. http://www.teknosay.com/
Son Düzenleyen Germanian; 29-12-2011 09:37. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: karakaçan
|
araca masallah gecen otobanda görmüstüm sirket arabası vardı ben benim araba olsa bi salca olurdum
kazasız belbelasız kullanın
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için. Sıkıntı yok otobanda yolda bir sellektöre bakar
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
Benim araç 2.200cc Z22SE motor kodlu
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: ford focus 2 st [diesel edition]
|
masallah...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz... __________________________________ fordfocus2st-diesel edition- |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Insignia Turbo
|
masallah cok guzel arabanız arabanız benım dıyor burda kazasız belasız kullanmak nasıp etsın arabanızı arabanız turbo degıl sanırım...
__________________________________ doğuştan araba manyağı
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: C'mon
|
rocco jantları fak katmış araca maşallah, ön camın altında gri sticker mı var ?
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: TU5J4 / L4
|
İnterlagossu ilk defa begendim desem yalan olmaz sanırım
Maşallah allah kaza bela vermesin bende seviyorum bertoneleri
__________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Corolla E15 1ZR-FE
|
Maşallah kazasız belasız... Rocco jantları çok ağır duruyor aracın gidişinde bir etki yaptı mı ?
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: 34 URK 97 - yüzaltı
|
herşey tam tadında olmuş allah kaza bela vermesin
__________________________________ 34 URK 97
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
masallah cok temız arac kazasız belasız cam fılm oncelıklı olsun bence ilk ıs
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
maaşallah çok şık, aşırı beğendiğim bir kasa
ama interlagoslar konusunda içime sinmedi vag gurubunda alıştık genelde belki de ondan
__________________________________ Aus Liebe Zum Automobil
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 12:38 ::::

maaşallahı var sizin aracınızında güzel günlerde kullanmak nasip olsun,,Dbilas ın parçaları gerçekten baya fark ettircektir fakat fiyatları çok yüksek türkiyede de bulmak zaten imkansız ,,bence egzoz filitre zaten yapmışsınız bu haliyle kullanmak daha mantıklı olucaktır diye düşünüyorum ......