maşallah kazasız belasız motor içi orjinal arabayı seviyorum
Printable View
maşallah kazasız belasız motor içi orjinal arabayı seviyorum
MAŞALLAH kazasız belasız kullan.
maşallah kazasız belasız...
Maşallah Kazasız Belasız İnş..
kazasız belasız maşallah.
maşallah çok güzel.. ama kapılardaki hoparlörlerden kurtulun bian önce....
ztn oem kapı içliği bulursam ilk işlerimden biri o sora oem vites körüğü ve topuzu çitalı tampon çeki demirlerini söküp atcam zaten orjinal ciyim bu aracı almamdaki tek neden kazasız belasız ve kurcalanmamış olmasıydı ve bende tuncay abinin dediği gibi ender kalan vti lardan bitanesini aldım(sitede gerçekten çok güzel çok temiz vti olanlarda var haklarını yemek kesinlikle istemem)tuncay abi sağolsun bu aracı onun sayesinde onun tavsiyesiyle aldım tuncay abi hakkını ödeyemem beraber çok vti baktık çok vti sahibini aradık çok güzel bikaç tane vti kaçırdık ama kısmet ccd 02 oldu kesinlikle ve kesinlikle orjinalinin dışına çıkmıcam orasını burasını kurcalatmıcam zaten 1 tanede sedan 1.4 is im var ilk sahibiyiz 93.000 kmde bütün bakımlarını honda cemde yılmaz ustaya yaptırıyoruz buda aynı şekilde sanayi yüzü görmez bu orjinalliğini Allah kaza bela vermedikçe sürdürür
aracınız temiz görünüyor , maşşallahı var. ama size tek tavsiyem tavandaki folyoyu parlak siyah a çevirmeniz veya tamamen sökmeniz :)
teşekkür ederim tuncay abi saolasın senin sayende oldu senin si ya niyetlendim kısmet olmadı vti nasip oldu hergün konuşuyoruzya yapcaklarımın içinde ön arka tampon yay vtes körüğü topuzu kapı içlikleri arkadaşlarda aynı fikirdeler marttan sonra oem olarak bu parçaları temin edelim ama oncelikle 3.5 yay
Maşallah...
teşekkürler
Maşallah kazasız belasız.
Maşallah zaten yapacaklarınızı dile getirmişsiniz yapılanlarla birlikte gerçekten çok güzel olur nacizane fikrim 3.5 yaylar yerine basıklığın bu halde kalması :)
Geçen yaz bodruma geldiğinde bakmıştım arabaya gerçekten orjinalliği,yürürü güzel bir araç,,
Maşallah kazası, belasız...
maşallah kazasız belasız, hondalarda bu rengi bi sevemedim ya :)
yorumunuz için teşekkür ederim haftada hernekadar 5 6 km yol yapsamda basıklığı beni rahatsız ediyor tamam gerçekten basık araba görüntü olarak kontrol etme bakımından + olsada eğerki bu arabanın altı bi kedi ölüsüne bile sürtüyorsa orda bi düşünmek gerekiyor ***** logar kapakları dik eğimler bi kasisten çaprazlama geçirmek için uğraşırken arkadan durmadan korna çalan bekleme özürlüler (onları tekrardan anıyorum saygı ve sevgiyle!!!:mad:) olduktan sora mecburi olarak 3.5 a geçiçem