yorumun için teşekkür ederim
Printable View
Yalçın dan alnız sanırım hayırlı olsun kazasız belasız maşallah
Buda bnden olsun :)
http://c1112.hizliresim.com/s/y/1gu3m.jpg
evet yalçından aldım çok teşekkür ederim ekim ayından beri bende yalçın herhalde duysa şaşırır aynı aldığım gibi garajımda duruyor ekim ayından buzamana sadece 233 km yol yaptım buda günde sadece 3.7 km yol yapmışım bu arada fotoğraf içinde teşekkür ederim güzel makine :)
Rica ederim Değerini bilen birisine gittiğine sevindim gzl VTİ inş hep böyle kalır.Tekrar hayırlısı olsun.
inşallah ALLAH kaza bela vermesin tamponlar ve yay hariç bu orjinalliğini korur bende şanslıyım ki böyle bi standart vti ya sahibim tekrardan teşekkür ederim
yavuz abinin eski arabsı çok güzeldi çok beğeniodum iyi bakıodu yavuz abi sonra yalçına verdi ondanda siz aldnz sanırım kazasız belasız iyi günlerde kullanmanz dileğiyle :)
vay be sticker bile hala duruo:) araç tertemiz sadece rollingten rollinge cıkan bi araçtı yavuz abideyken.yalçın birazdaha günlük kullandı ama tertemizdi hala.allah kaza bela göstermesin yanlız farlara bi işlem yapın solmuş biraz daha parlaktı bizdeyken:)
maşallah ..
allah kaza bela vermesın ıyı gunlerde kullanın guzel bir vti
herşey iyi hoş fakat ön tampon geniş duruyor bence ona bi çözüm bulunmalı.
pc dondu 4 cekırdeklı :D 10 numara aracın varda resımlerı bı kucult yav :(
maşallah kazasız belasız
masallah kazasız belasız..
Maşallah ;)
Maşallah rengi çok hoş.
maşallah araç çok güzel.
acilen ön arka tampon orjinale çevrilmeli. siyah çıtalı tamponlarla mükemmel olur..
Maşallah. Allah kaza bela vermesin.