sağolasın kanka :)
eyvallah hocam :)
valla bana şu an bile daha iyi gözüküyor kanka :D
Printable View
çok iyi olmuş.siyah daha da iyi görüntü olarak.maşallah ;)
Maşallah harbi olmuş yani sedat,nazar değmesinn
güzel olmuş valla.. sanırım bidahaki arabam yine e46 olucak..
oof of ozendim :D evdekileri kandirmak lazim ama nasil :D
Gule gule kullan Mert :)
Yakışan yapılmış başkanım Allah kaza bela göstermesin ağız tadıyla bin inşallah
olması gerektiği gibi maşallah
kazasız belasız inşallah,siyah demek bela demek,sen şimdiden başla detailing malzemeleri toplamaya :)
edit: coiller kaça mal oldu?
Olmuş kanka Maşallah Allah kaza bela vermesin.
Not:Ön cama filmi unutma. :D
masallah son foto arkası krıkoda sanrım
Maşallah buda kusursuz olacak galiba..
Sedat Mert fotoğrafları bekliyoruz :)
Maşaallah Sedat bu da çok güzel oldu. ACS ön logo hariç güzel. Henüz takılmamış halbuki... Bir de ön sinyaller smoke değil de turuncu olsa siyah arabada harika olurdu bence. E46nın ön sinyallerinde yanda reflektör olması da ayrı bir hava katıyor.
herkese tek tek teşekkür ederim güzel yorumları için, şuan bu arabada planladıklarımın ilk bölümünü bile yapamadım, ***** kar yağışı elimizi kolumuzu bağladı :o
ben zaten normaldede sürekli bez elimde gezen birisiyim, benim açımdan bir sıkıntı yok yani :) önümüzdeki ilk yağışsız günde iç dış motor detaylı temizlik ve pasta cilası yapılacak :) coiller 450 lira gibi bir paraya geldi bana, iki arabamda da cantürk coil kullanıyorum çok şükür en ufak bir sorunla karşılaşmadım
aynen kanka ön cam filmi kesin olacak :)
hayır krikoda değil 4 teker yerde, hatta arka tekerdeki taş gözüküyor, araçla uğraşırken kaymasın diye koymustuk daha önceden
teşekkür ederim :) aynen acs takmaya fırsat bulamadım henüz :) smoke sinyal ben çok beğeniyorum, diğer arabamada ilk aldığım parçalardandı ama dediğin gibi turuncu sinyal mutlaka deneyeceğim, benimde aklımda o :)
Maşallah parçalar konusunda zevklisiniz:)
teşekkür ederim :) aynen acs takmaya fırsat bulamadım henüz :) smoke sinyal ben çok beğeniyorum, diğer arabamada ilk aldığım parçalardandı ama dediğin gibi turuncu sinyal mutlaka deneyeceğim, benimde aklımda o :)[/QUOTE]
ACS takma demek istemiştim ben zaten :)
Eh seni be kanka.
10 olmuş 10.