|
|
#1 | |||
![]() |
Ne güzel vaf vti ya binerken mehmet abinin elimizden almasıyla başladı czt bi süredir dikkatimi çekiyordu neyse ahmetteyken bilirdim aracı ahmeti aradım senin arabayı bana alalım dedim dur bakalım falan dedi herney diğer arkadaşla görüştük anlaştık istanbula geldik aracımızı aldık. Ecufast da yazılımımızı güncelledik ve yola cıktık artık zr czt yeni evinde. Bunlar istanbul resimleri burda çekilen resimlerinide en kısa sürede eklicem
Biraz yapmak istediğimiz değişiklikler var araçda. Coiller yumuşatma göstergelerin çerçevleri ses yapıyor gibi ufak tefek işleri var onlar bittiikten sonra tekrar resimlicez. Ve vti dan sonra oldukça torklu geldi bu ufak şey güzelde gidiyor hani şimdiden teşekkürler Herkeze.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunlarda aracın extraları ![]() Ecutek yazılım Greddy evc Headers + Komple 60 mm İskender egsoz Hks son susturucu Hks benzin regulatörü Walbro benzin pompası K&n mafe case +aem dry flow filtre 6 lt fmic D2 coilover Depo recing göstergele __________________________________ Techturkey Fan. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
maaşallah hayırlı olsun renk duruş çok güzel, oldukça keyifli bir araç güle güle kullan
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
maşallah araca
can alıcı duruyor
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Citroen Saxo VTS
|
Abi maaşallah, Allah kazasız belasız kullanamayı nasip etsin, senin adına çok mutlu oldum.
__________________________________ Citroen Saxo VTS |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: K11a - whooperS
|
cok zevkli bir aractır özellikle kesici sesi
güzel günlerde nasip olsun insallah
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
massallaahhhh kardesim allah guzel gunlerde kullanmak nasip eder
__________________________________ kara sevda |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
Hayırlı olsn
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Corolla E15 1ZR-FE
|
Maşallah kazasiz belasiz çok güzel
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: jazz
|
hayırlı olsun erkan..
![]() vtec in gitmesinede üzüldüm.. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Buldu :)
|
Kardeşim ALLAH gönlünce binmeyi nasip etsin,şu arabanın hakkını veren bir şöför çıkmadıya ona yanıyorum
![]() Bir tek ismail abi hakkını veriyordu yemin ederim bir koyuyordu vites levyesi yerinden çıkıyordu çok fena giden bir araba yok anasını satayım hakkını veren çıkmadı daha ahmet im kızma ama acı gerçekler ALLAH aşkına şu aracı şöyle bolca videosunu çekin bizde izleyelim gözünüzü seveyim ![]() Tekrardan hayırlı olsun vaf vti 20 verseydin alacaktım laf aramızda
__________________________________ Bütün şerefli işler, başlangıçta imkansız görünür… OSMAN PAMUKOĞLU |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Turbo honda VTI
|
Maşallah hayırlı olsun erkan dostum şimdiden bol basınçlı günler
Bir hondacıyı dahamı kaybetmiş mi bulunuyoruz
__________________________________ Hiç bir kadın yatakta utangaç erkek istemez. Öyle sevişeceksin ki, üstüne komşular da sigara yakacak. ![]() Şekil (A) http://www.youtube.com/watch?v=DkzaQOsCpWA Son Düzenleyen Toul; 31-12-2011 09:03. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Yavuznaz - zıpzıp - 2 x Görkem
Mustaaf - Seko - Mert - Erol abi saol üzülme gene alırız ya biraz farklı tadlara bakalım Yaşar abi merak etme ben arabalarımın hepsinin hakkını veririm bununda hakkını verdim ilk gece zaten özgün abiyle ayara cıktımızda vites topuzunu koparttım arkaya fırladı
__________________________________ Techturkey Fan. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Toul saol bende marka fanatizimi yok hızlı olan arabaların hepsine binerim sorun yok
Daha typer alıcam sırada
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: Buldu :)
|
![]() ![]()
__________________________________ Bütün şerefli işler, başlangıçta imkansız görünür… OSMAN PAMUKOĞLU |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Tempra 2.0 16 V
|
kardeşim hayırlı olsun rabbim kaza bela göstermesin
arabayla o kadar uğraştıktan sonra satmak zorunda kaldım ama tekrar geri almış kadar sevindim.bol saplamalı günler dilerim
__________________________________ barnak bassam olurmu ? |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: :)
|
Maşallah araca Czt ler çok tatlı görünüyor
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
Ahmet saol kanka sen olmasan valla alamazdım ben bu arabayı senin elinde yapılmamış olsa zaten güvenezdik payın büyük bu işte
Yanına gelemedim kusuruma bakma ama vakit kalmadı vlla bidaki sefere işallah S.celik saol kardeşim
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
hayırlı ve ugurlu olsun kardeşim..
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi 140 ps
|
Erkan güle güle kullan.. Hayırlı olsun..
__________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 12:38 ::::

Biraz yapmak istediğimiz değişiklikler var araçda. Coiller yumuşatma göstergelerin çerçevleri ses yapıyor gibi ufak tefek işleri var onlar bittiikten sonra tekrar resimlicez. Ve vti dan sonra oldukça torklu geldi bu ufak şey güzelde gidiyor hani şimdiden teşekkürler Herkeze.