çok güzel araç.maşallah..
Printable View
çok güzel araç.maşallah..
maşallah erkanım güzel tercih demiştim hayırlı olsun :)
Slm hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz kullanman dileyiyle kiymetini bilen birinin almasi guzel ahmetteyken benim arabayi yetistiremeden satti arabayi denemek kismet olmamisti speclerimiz cok yakin birbirine istanbula yolun duserse tanisip denemek isterim tekrar hayirli olsun bu arada ozgun basinci ne yapti merak ettim
hayırlı olsun siz gazlayın hakkını verin de Ahmet aga çatlasın :p:D
Yeni aracınız hayırlı olsun :)
çok yakışıklı duruyor ve gidişi de 1 o kadar güzeldir umarım :)
kazasız belasız , nazarsız bol çuflamalı binmen dileğimle ;)
hayirli olsun guzel arac almissiniz :)
ahmet basgan yurutemeden sattin arabayi :P
VTİ den iyi olduğu kesin.. malzeme çok iyi sağlam :)
Hayırlı olsun kazasız belasız
hayırlısı olsun erkanım kazasız belasız bin...
maşALLAH kanka güzel araba aldın..
maşallah czt'ler her zaman ilgimi çekmiştir çok güzel duruyor :)
murat cnrsnr carlo yasin emre frk rousher litlevo serhatalay alperim kaanım ve ilbey saolun kardeşlerim :)
Wolfman tekrar gelirsek istanbula tabi deneriz. Basınc 1.4 peak 1.2 1.1 cont devam ediyor kardeş :)
Ahmet abi'deyken çok sevdiğim bi araçtı niyetlendik ama nasip olmamıştı, güzel günlerde kullanın
Allah kazadan beladan saklasın çok çok güzel bi araç almışsınız en iddialı czt lerden biri maşallah.
Gule gule kullan donanimli, yeni araba, sahinini uzmez, cok az yakar... Cok da hizlidir.
Coil var arbada ( benim eski coiller) . Normalde inanilmaz iyidir ama bozuk yolda aman dikkat, ziplaga ziplaya virajdan cikan cok oldu..
tabi burdan özgün'ün hakkınıda teslim edelim.istediğin kadar parça tak istediğin kadar yükle.son nokta özgün her şey onda bitiyor.
teşekkürler doktor öcü :D
maşallah ALLAH kaza bela vermesin...
Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin.
oven m.ali ozan saolun. Ozan kanka bu coil hakkında konusalım ayarları falan nası yapcaz annat bana biraz
kirvem hayır olsun.