bilmem b76 alev kırmızı diye geçiyo sedefli.
Printable View
flame red sanırım
beklediğimden biraz daha bayağı durmuş açıkçası , hayırlı olsun
bence usta açarım dediysede hiç riske atmadan , güzel bi yerde komple dış uygulama yaptır , genelde boyacılar sıradan araba yaptıkları için kullandıkları pasta cilalar günümüze göre kalitesiz , meguiars veya muadili biyerde hakkını veren bi uygulama yaptırmalısın
Resimlere bakarak konuşuyorum, daha çok bordo tonu olmuş araç. Karışım reçetesine uydumu boyacı?
http://farm6.static.flickr.com/5139/...9f92873c28.jpg
rengi çok güzel olmuş, iyi günlerde kullanın...
Beklenti çok yüksek olduğundan bu biraz bayağı göründü gerçekten. Standart megane rengi gibi durmuş ama en azından tertemiz ve farklı oldu. Güle güle kullanın inş.
olmuş olmuş maaşallah adam akıllı uygulamayla yanar bu renk :)
maşallah çok güzel olmuş çok beğendim şeytan kırmızı değil mi bu?
maşallah 10 numara olmuş hayırlı uğurlu oLsun , ÖMER Kanka fotoları bi yık bakalım :)
Dakika 1 hata 1 fırça ile araba yıkayan ustanın elinde pasta cila olursa sonuç hüsran olur gibime geliyor zor bir renk ilerde pişman olucağınız hatalar yapmayın :( Renk seçimi yakışmış. İyi günlerde kullanın
maşşallahhhh renk süper süper.
kesinlikle fırça ile yıkamayın hatta sünger bile kullanmayın köpüklü yıkama öneririm. pasta cila konusunda herkese yaptırmayın ürünleri kendiniz seçin ayna parlaklığı alın.
ipa + güzelce ve yedirerek uygun devirlerde PoorBoys BlackHole + Collinite 476s uygularsanız inanılmaz bi parlaklık alacağınıza eminim hatta sonrasında arabaya sarılmak bile isteyebilirsiniz :D
Hadı gozumuz aydın kanka sonunda cıktı rsımız renk mukemmel boya koruması yapılıp eksıklerı gıderılınce super olucak :)
ben soyledıgınız rengı goremıyrm ya benım gozum bozuk yanı meganenın bordo rengı olmus flame red olmamıs bılgınız olsun
yanlıs anlama ben sadece rengı ıkısını benzetemedım ama bu renkte kotu deıl bordoyu hep severım:)
Profosyonel fotolarla acayip belli edecek kendini kocaman maşallah renk harika :)
kanka maşallah maşallah çok güzel olmus bu akşam gelinde bi roll yapalım ev RC ile :)
zımpara pasta cila atılmadıysa renk biraz daha açılır şu anki renge aldanmayın