guzel bi işçilikle gerçekten mukemmel bişey cıkıcak gibi merakla bekliyorum kolay gelsin..;)
Printable View
guzel bi işçilikle gerçekten mukemmel bişey cıkıcak gibi merakla bekliyorum kolay gelsin..;)
jantları orjinal kalsında gerisi zaten olur :) ilk boya atıldığındaki görüntüyü bekliyorum merakla bol bol resim plase
emek harcıyosun para harcıyosun olur istediğin gibi sürpriz çıkmaz renk kodu çok güzel geldi gözümün önüne :)
tahimini ne zmn çıakr kanka meraklanıyoruz bi görek şunu =) gidişinide görelim artık :)
çok iyi seçim yapılmış güzel şeyler çıkıcak ortaya merakla ve ısrarla bekliyoruz :)
eyw teşekkürlerde sanki biraz ucuz değilmi ? 2007 de ben crx i o fiyatlara boyattım ki uygun fiyatlıydı o zaman içinde.. 3000 den aşağı beklemiyordum açıkçası :D neyse bi bitsin bakalım iyi olursa ben crx ide boyatmayı dusunuyorum tekrardan sizin usta ile görüşürüz. Kaplama neden tavsiye etmiyorsunuz ?
çok güzel olacak anlaşılan merakla beklıyoruz :)
seçtiginiz renk çok güzel aracın bitmiş halini merakla bekliyor olacağım...
Varmı yeni fotolar?
maşallah.inşallah istediğiniz gibi çıkar.rengide güzel seçim.resimdeki gibi olursa yalnız makine ısınır :D
maşallah sevindim bu renge karar vermenizde çok şık olucak inş :)
begenırsem 15oo gelıyım benım cııvıcıde boyasınlar
bence bu YC rs nokta olucak:) sahıbıne burdan başarılar dilıyorum saygılar...
güncel resimler yokmu mrk ettik :)
Alev kırmızı ile fena olacak :)
Bizim burada 750 TL'ye bile araba boyuyorlar. Çiçek gibide çıkartırlar.
Tabikide bu araçlar Tofaş, Toros, Lada kıvamındaki araçlar. Ama fırın boyasına kadar yapıyorlar. :)
Hayırlısı olsun, bekliyoruz RS'yi :)
maşallah güzel :)
Hadi hayırLısı çok başarıLı bi renk :)
tonu tutarsa cok hos olur.
kolay gelsın :icon_tup:
renk tutarsa muhteşem olur
felaket olmus yaa masallah.
bi güncel resim alsaydık iyiydi :D
ne zaman cıkıyor kardeşim şimdi? maşallah renk seçimi güzel umarım ton tutar.
Arabada dolu ezikleri vardi, onlarda gidecek ... Merakla bekliyorum
inşallah umduğunuz gibi çıkar,renk resimlerdeki gibi çıkarsa harika olur:) kazasız belasız
güncel resimler bekleniyor :)