|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 2011 Hyundai Sonata SE 2.4L
|
2011 Subat ayinda satin aldigim arac.
Hyundai yeni dizayn anlayisi ile herkesin ilgisini cekiyor artik. Amerika'da ki satis rakamlarinda Toyota ve Honda'yi geriden birakti diye biliyorum. Bu hali ile zaten buna sasirmamak gayet normal. Aracin yakit tuketimi otobanda 35 MPG yani bizim hesabimizla litre basina 14.88 Km iken ben hali hazirda sehir ici ve otoban ortalamasi olarak 35-36 MPG ile kullaniyorum bir senedir. Tuketim acisindan kendi klasinda kesinlikle lider bir arac. Bu baslik altinda kendi cektigim fotograflari ve videolari paylasacagim, umarim begenirsiniz. ![]()
__________________________________ Son Düzenleyen EastBlooD; 17-01-2012 03:49. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
Gecen yaz cektigim bir kac fotograf...
![]() ![]()
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: HYUNDAİ ELANTRA 2011
|
masallah kazasız belasız surusler bende 2011 model elantra kullanısıyım.hyundai 2-3 senedır baya ılerledi gercekten guzel araclar yapmaya basladı.aracınız gercekten cok guzel masallah
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Vosvos
|
saudi drift geliyor aklıma bu arabaları görüncee
__________________________________ Oğuzhan ÖKSÜZ "Feel like a SuperStar" MaxiWos,
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Gecici Zman Tabanvay :)
|
basılması şart
güle güle kullanın hyundai atakta
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
Hyundai kesinlikle artik eski Hyundai degil bundan emin olabilirsiniz. Amerikada adamlarin araclar icin verdikleri garantiler v.s. inanilmaz su anda. Benim arac 5 cesit garanti paketi ile geldi. Bunlardan ilki ve en onemlisi 10 sene 100.000 mile (160 bin km) motor ve sanziman garantisi. Satislari inanilmaz su anda...
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
oo cok tatlı kalafatlıymıss allah kaza beladan saklasın kardesımm
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
O videolari hatirliyorum ve ilk gordugumde acaip gicik olmustum. Guzelim arabanin canina okuyorlar diye...
Tesekkurler Burak bey, yaklasik bir senedir gule gule kullaniyoruz bakalim, pek uzecek gibi durmuyor ![]() Sagolasin kardesim, Allah hepimizi kazadan beladan saklasin. __________________________________ |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: ford focus 2 st [diesel edition]
|
masallah...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz... __________________________________ fordfocus2st-diesel edition- |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Sagolun Bora bey, hep beraber kazasiz belasiz insallah
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: AurisD-4D,Golf V TSI, Clio Symbol 1.2
|
Kazasız belasız.
Geçen sene özellikle genesis coupe tasarımıyla epey hoşuma gitmeye başlamıştı hyundai. __________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: ~~~
|
maşallah çok hoş görünüyor
güzel günlerde binmek nasip olsun. |
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
Sagolun
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
hafıften oda bi makına sayılır 132 hp olmasına ragman gayet ıyı gıdıyor audi a3 ler falan gelemıyor 206 gti ye bıle sapladık onunla sızınkı 2.4 motor tahmın edebılıyorum nası gıttıgını ucar o araba ![]() kazasız belasız ııyı gunlerde kullanın
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Porsche 911 Turbo S - Peugeot 106 GTI
|
Maşallah kazasız belasızz...
__________________________________ 34H2404 |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: 1.4 tdci İstanbul Kart.
|
Maşallah kazasız belasız sürüşler diliyorum. Bu 10 yıl 150 km garantisi sanırım sadece ilk sahibi için geçerliymiş dğeil mi? Satınca normal 5 yıl 100bine düşüyormuş garanti?
|
|
|
|
|
|
#17 | ||
![]()
|
Tesekkur ederim Sinan bey
![]()
![]() 200 HP cidden hissettiriyor. Kendi klasmaninda bir aile arabasi olarak fazla bile. Hele Amerika - New York' da bu HP ile gaza basip denemeye yapabileceginiz ve yakalanmayacaginiz yer cok az. Elentra'nin A3 ve 206 GTI'a toz attirdiginig ormek isterdim dogrusu ![]() 10 yil ve 160 bin km garantisi var ve bu garanti sattiginiz kisiye aktariliyor yani herhangi bir dusus olmuyor. Mesela ben arabayi alali 1 sene olacak onumuz deki subat ayinda ve diyelim ki o ay icerisinde sattim bu araci. Alan kisinin hala 9 sene garantisi olacak bu araba uzerinde. Yani garanti kapsami degismiyor. En azindan ben oyle biliyorum cunku burada araba galerilerinde pre-certified olarak satilan araclar hep ikinci el temiz araclar ve garantileri ilk sahiplerinin aldigi gunden itibaren gecerli ve kesinlikle bir daralma olmuyor bu garanti kapsaminda. __________________________________ |
||
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
olurda trabzona duserse yolun a3 lerı arkamdan gelmesını bırlıkte seyrederız aynılarını bırlıkte yaparız.Amerikada hız yapılmıyordur tahmın edebılıyorum turkıyedekı gıbı bır sıstem yok
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
113 mph yani 180 kmh felan. Bulursam saglam bir yer max hiz icin deneme yapacam ama denk gelmedi henuz oyle bir yol. ![]() ![]() max speed : 113 mph __________________________________ |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |