bende oncesined exclusive' vardi, hep tubolansa nasil gider derim, kolay gelsin
Printable View
kardeşim sen burdamıydın :)
masallah...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
Maşallah valla çok temiz görünüyor bi 17" Stilo jantı çok yakışır buna..
Arkadaşımdada Exlusive var araç full stock ama çok konforlu ve atak bi araç. Gaza yüklendiğim zaman araba durmuyor yolda sardırıyor kendini patinaja kalkıyor :)
Sonunda turbolanmış bi Marea görücez inşallah..
Hep yurtdışında görmekten sıkıldım sanırım TR'de ilk olucak.
buradayım kardeşim tabıkı. yaza turbo nasıp ;) trde war kardeesım 20 20v turbo ;)
inşallah hayırlı günlerde binersin.
Maşallah Gayet Güzel duruyor.
Hayalimde bir Marea alıp, yapmak vardı ama olmadı.:)
Maşallah; aracınız oldukça güzel.
Ayrıca ülkemizde 2.0 20V Turbo Marea'mı var? Bunu ilk kez duydum..
maşallah kazasız belasız ...
maşallah kazasız belasız
marea 1.6 bile olsa keyifli bi araçtır ,,sizinkide güzel duruyo maaşallah,,,inşallah bundan sonra kazasız belasız binmek nasip olur,,,,fiat coupe jantları iyi denk gelmiş bu arada ;)
turbo projeniz hakkındada bilgi almak isteriz bu arada,,stock motoramı yapacaksınız,,ne kadar büyüklükte bi turbo,,beyin olarak ne düşünüyosuz gibi vs...
marea 2.0 20v kim turbolamış bu arada bende merak ettim hem aracı hem ustasını :heyoo:
maşallah kazasız belasız
diri duruyor maşallah..
hocam ılgınıze tesekkur ederım oncelıkle turbo hakkıında over boost yada swap center yapabılır. beyın megasquırt dusunuyorum. turbo olarak da fazla buyuk bısey dusunmuyorum 0.8 bar tatmın eder max dıye dusunuyorum. oncelıkle standart motorda 0.4-0.5 denıcez. avans sıkıntım olmazsa dewam. olursa da ıcını saglamlaştırcaz. tıtanyum subaplar we forget turbo pıstonlarımız yolda. pıston olarak MİATA pistonu dusunuyoruz. mete abı halledecek ıste kısa ve oz.
sporting yazısıı nerden temın edebılırız?
ebaydan aldım hocam ankarada satanlar war orjınal urun 100 tl dıyorlar ben 15 sterline aldım o da orjınal hemde ıtalyadan :D
camurluk sınyallerının atınada bırertane 10 numara olur
yok hocam o çok klasık dıkkat ettıysen hiç yazı yok araçta.