Maşallah allah kazasız belasız binmek nasip etsin.
Printable View
Maşallah allah kazasız belasız binmek nasip etsin.
maşallah tekrar son halini merakla bekliyorum inşallah ilerleyen zamanda btane w115 almak istiyrm bndeç
Ben oldum olası W108-114-115-123-124-126 kasaların hastasıyım.Hatta tek saplantılı olduğum markadır.Nitekim kendimde 87 model 230e 124 kasa sahibi oldum.Ve hala daha sattığıma çok pişmanım.Fakat benim şahsi görüşüm kendi orjinal jant seçenekleri içinden bir modeli seçmenizdir.Bbs i yakıştırmadım.Allah nazarlardan saklasın.
Suan uzerindekiler remotech bbs deil ama istedigim zaman normale cevirebilirim bir tanedaha 108 im var 115im var elimde 2 araba toplicak parcamda var hani cok sikinti deil bunu sadece zevk amacli yapiyoruz :D
Maşallah kazasız belasız... çok güzel olmuş harika
Mercedesin en sevdiğim kasası. :) Bizimkilerin gelin arabasından. :D
MAŞALLAH allah güzel günlerde binmeyi nasip etsin kazasız belasız
Maşallahı var bayıldımmm ama jantlar yakışmamış bana göre daha orjınal bişey takılabilir.
Maşallah detaylı fotolar lazım :)
kazasız belasız
Arac bitti sayilir incik boncuk kaldi valla :) detayli fotolar bitince eklenicek :) Jantlara gelince araba basilinca kendini gostericektir :) biraz hayal gucuyle bunlari sectik :)
Yeni resimleri sabırsızlıkla bekliyorum
Aslinda kalin yanak daha dolu dolu durur ama araci bastigimiz zman bize sikinti yaraticaktir. Benim arabadada kalin yanak surtme yapio. O yuzden ince yanak tercih ettik basilinca goruntu duzelicektir diye umuyoruz.
Musait bi zamanda bi kac foto daha cekip ekliim arkadaslar daha araba halen mumlu ne cilasi yapildi nede temizligi bartununda en sevmedigi seydir hazir olmadan gorucuye cikartmak :D ama spy shot yaparim ben :D
maşallah kazasız belasız günlerde kullanın.
aracınız maşallahı var iyi günlerde binin.108 lerde parçalar çok sıkıntılımı acaba.(bir ara açık mavi vardı bursadan.araç hatasızdı ama sinyalin kırık olduğunu belirtmiş özellikle ilanda.bulunmuyormu acaba o tarz parçalar.)
parça sıkıntısı yok benim için elimde çok parça var 108 için ama parçalar çok pahalı :s