ALLAH kaza bela vermesin bea
Printable View
ALLAH kaza bela vermesin bea
Allah kaza bela vermesin videolarını sabırsızlıkla bekliyorum :)
450-500km arası bişey olduk, yol yaptım artık satarım anasını dedim kafamız mikile mikile:D bu hafta sonu bitirmeyi planlıyoruz rodajı;)
kemal wideband işine hallet koçummm, big kingi geciktirme :D
Maşallah kazasız belasız :)
Merakla bekliyoruz abi :)
500-550km :D devam devam devam :D
Maşalllah kazasız belasız inşallah istediğinizden daha güzel olur . Bu arabanın dış resimi yokmu hiç :)
bitirde iboya bir kaldır artık :D hehehe.. buji kodu vericem onları kullan test etme şansım oldu
kanka bobınler nasıl guzelmı ? bugun alıcam bende ona göre sıkıntı cıkarmıyo dımı :)
dış resmi var otomobilleriniz konusunda tanıtmıştım ordan bakabilirsiniz.
yunus gecen kurtköylere gittik geldik güneşliden sonra döndük tekrar güneşliye falan fıstık vakit ayırabildim sonunda arabaya:D wideband bulamadık hala, ayar yapmadık geziyoz öyle..
bobinler güzelmi ne demek la :D 10 numara ;) al direk..
ev rc mi? o benle basabilecek kadar gitmiyo :P :D
rc benden hızlı olur şaka bi yana:) ağır gelir o typerlarla denesin :P
Bitti sayılır rodaj. Ayardan sonrasını cidden merak ediyorum. İbo abi seninde hesabını biri keser elbet:D:hahaha:
Finalde konu rayına oturmuş
Alican bitir şu işi artık
Tekrar stepne demirinin düştüğü videoları istiyoruz
Onlar bambaşkaydı :D
:D:D bitti gibi şükür merak etmeyin :D
ibo abiyi selçuk abiye havale ediyorum uahudahudashduash best kankalar :D
İbo kankam alicanin konusunu kirletmek gibi olmasinda hesabini ozel kesicem senin ben haberin olsun atar gider yapmiyorum bak direk namluya :D
wideband olayını hallettim sensör bozuk değilmiş yeniden kalibre ettik düzeldi :)
hafta sonu yağ değişimiyle birlikte videolara başlarız artık inşallah.
hayırlısı olsun kanka artık gorucez senıde desene :)
çok uzak kaldım zaten. görünmek lazım, inşallah bi aksilik cıkmadan salıklı bi şekilde gazlarız öncelikli olarak.
olur olur ınsallah sorunlar halledıldı nasıl olsa hafta ıcı bıseyler yapabılırız bız buralarda atla gel sende kalıbına göre araba var :)
oğlum kalıbına göre diyorsunda daha kalıbım ne bilmiyoruz ki :D haftasonu yağ değişip öyle cıkıcaz ayara ahmet ustamın isteği :P
kalıbın benım işte oglum ya gecersın yada ben gecerım alla alla cokmu sıkıntı sankı :D :D
yok oğlum sıkıntı değil tabiki ama bilelim boyumuzun ölçüsünü ondan diyorum :D araba yürüycek mi yürümiycek mi belli değil ki kanka.
herşeyi ok sayarsak yürümesi lazım ama şans işi birazda biliyosun
bu kadar şans dill kanka ss yürür sen kafanı takma potansiyel var bi kerem neler yapabiliceğini biliyoruz :)
ama acele et heryer hızlı aaraba kaynıyo :D hiçmi stoc binen yok arkadaş ya :D
oğlum benide beklentiler korkutuyo zaten :)
bişi diycem ama banlamayın sonra beni, sımdı bu kadar masraf bu kadar para tayyarı yermı bu? bence yiyemez. onuda gectim eşşege altın semer vurmuslar yahu yapmayın ben eşşegim ne anlarım ne giderim demiş. o misal olucak sanırsam bu projede öylemidir değilmidir macit ustalar sorarım size
tayyar yiyemez.
araba eşşek mi, bence değil, çok güzel bi gti tarzı otomobil.
ne kadar yürüycez bende bilmiyorum :)
tip cok fena zaten o tipe o gidişatı gördümmü üzlüyorum. ögrenemedi pejo 2.0 bir makına yapmayı :) aslında girmişken 92 stroke verip 2187 cc yapılabilirdi gibi??
kardeşim ginemi sen :):) puglara laf yok bilyosun cok sahit olduk tayyar gecen pugları;)