maşallah allah kaza bela vermesın
Printable View
maşallah allah kaza bela vermesın
Herkese cok cok tesekkur ediyorum. Allah daha iyilerini sizlere nasip etsin insallah.
Volkancim sana tesekkurum sonsuz zaten emeklerin odenmez :D:D
Maşallah...
hayırlı olsun maşallah.
Hayırlısı olsun Allah kaza bela vermesin kırmızı kırmızı çok güzel
Maşallah çok güzel..Kazasız belasızz..
Hayırlısı olsun. Allah kaza bela vermesin
Tesekkur ediyorum herkese. Allah cumlemizi kazalardan belalardan korusun insallah..
hayırlı olsun kazasız belasız inşallah.Fr Tdi'dan sonra performans olarak üzmez ama yakıt olarak biraz sıkıntı verir :)
Hayirli olsun Allah c.c. kaza bela gostermesin. Ben bu kasanin ön farlarina bir alisamadim dogrusu
Maşallah kazasız belasız
Jantlar orjinal mi bilmiyorum ama sonradan takılan M6 jantı gibi bi hayli kötü duruyor
Motor yeni bi motor verileri çok başarılı reel dede güzelse tamamdır..
araçın turbosu var dimi :D sonradan yazılım filan falan hani gidişi üzerse diye dedim
Turbo olmasi cok guzel olmus masallah...
Stock hali bile cok keyif werecektir eminim, bir zaman sonra yazilim f/h/e de eklenirse....
Bu arabaya onlar yapilinca hemen 106 lar vtecler tayyarlar rs ler denemek icin can atarlar, ne gerek war ;)
Halen tasarimini cok itici bulsam da zamanla alisir gozlerim, 1.8 170hp 250nm gercekten buyuk keyif weriyordur, Allah nazardan saklasin ;)
masallah renkte renk miş kazasız belasız kullan
maşallah güzel araç kazasız belasız
hayırlı olsun maşallah çok güzel,bide kırmızı daha ne olsun
arabanın hacmi 1800 değil 1600 turbo 170hp
hayırlı olsun maşallah ben farlarını çok beğendim hatta hayalimde canlandırdığım bir fotoğraf bile var plan tamamen siyah arabanın sadece gündüz farları (angel) yanacak
araba sport line iç mekanında fotoğrafları varmı
bu arada dirket lansman aracını almışsınız nerede ise :D "crimson red sport line"
çirkin kurbağanız hayırlı uğurlu olsun yanlış anlamayın kişisel görüşüm hiç beğenmiyorum dış tasarımını ama çok mantıklı bir motorla piyasaya geldi size çok keyif vereceğinden eminim zaten arkadan itiş ve bmw klası.içinin eskisinden büyük ve bariz çok kaliteli olmasıda büyük artı.maşallah nazar değmesin güle güle binin.
Tesekkurler Fr Tdi ile her gaza yuklenmede kafasının kaymasındansa napalım bmw arkayı bıraksın biraz da fazla yaksın :d:D:D:D
Sagolsun evet jantlar orjinal opsiyel donanım..
Tesekkur ediyorum bakalım performans su an icin iyi geliyor ama ilerde bakalım neler yapabilirz :D:D
Tesekkurler.. İcindende bi kac foto cekerim bugun ins.. Bu arada evet dediginiz dogru showroomda ki lansman aracının bire bir aynısını almıs oldum..
Sagolun tesekkurler walla ben once aracın icini sevdim sonra dısına gozum alıstı desem daha dogru olur.. İci gercekten baya iyi yapmıslar nerdeyse 5 kasa gibi yada bilmiyorum leondan sonra bana oyle geldi :D:D
İns rodaj bittikten sonra bir iki roll yapar yuruyusunu gercek anlamda gormus oluruz..