Kocaman masallah Taner aracina canlida gorduk , herseyiyle cok iyi.
Printable View
Kocaman masallah Taner aracina canlida gorduk , herseyiyle cok iyi.
eibach bu kadar düşüreceğini bilsem alırdım:(
çok iyi düşmüş öne arkaya spacer düşünüyormusun ?
çekimler çok güzel olmuş bu kırmızıya cila çok iyi oluyor... maşallah güzel günlerde kullan...
cok guzel arac masallah
maşallah araça allah kaza bela vermesin..
Maşallah..
Maşallah kazasız belasız kırmızı başka :icon_tup:
Fotoğraflarıda çok beğendim çeken arkadasın eline sağlık.
kardeşim maşallah allah kaza bela vermesin güzel günlerde kullanman dileğiyle :)
kardeşim 1.5 ay da nam yaptı turuncu parklı basık astra J olarak demişdi ama yaparım diee helal olsun astra J ler arasında uzak arasın kardesımm masallahhhhhhhhhhhh ;);)
Hayırlı olsun, maşallah hatasız duruyor..
Geçen günlerde önümde gitti baya bi şişliye kadar... Her saniye maşallah dedim valla. Maşallah...
masallah cok ıı arac. MR.Garage'da denk geldık 2 kere 2sınde de cok begendım. Aman nazar boncugunu eksık etme arabandan Kazasız belasız cezasız gunlerr :)
AC Schnitzer 7.5 - 9.0
http://b1203.hizliresim.com/v/4/3707n.jpg
sök onları :D
kardeşim bütün astra j lerde aynı jant var bijon ölçüsünden dolayı ondan diyorum yinede sen bilirsin :D
Maşallah :)
Biraz daha basılsa tadından yenmez :)
Maşallah Jantları da güzel olmuş.arkadaşların da dediği gibi biraz daha basarsan süper olcak..Nazar boncuğu da lazım tabi :))
ne sıkıntılı bir jant ölçüsüdür arkadaş yaa ..
bu jantları astra j ye çok yakıştırıyprum maşallah çok güzel durmuş basılsa çok daha güzel durur kazasız belassız
Jantlar çok güzelde önden çekiş arabaya arkaya ofsetli jant takmak bana tuhaf geliyor. Kazasız belasız iyi günlerde kullanın.