bu riskler bu işlerde hep var...
Allah beterinden saklasın...şevkinin kırılmaması güzel bişey yola devam:) kocaman maşallah kardeşim...
Printable View
bu riskler bu işlerde hep var...
Allah beterinden saklasın...şevkinin kırılmaması güzel bişey yola devam:) kocaman maşallah kardeşim...
maşallah kazasız belasız kullan
Sıkıntı olsada bir şekilde halledilir.. Allah cebinize zarar vermesin :D İnşallah istediğiniz gücü yakalarsınız..
ne haber tijetten ertuğ ?
Geçmiş olsun.
Vuruntu yu görmeden, basıncı tutmadan, AFR takip etmeden
Ayarsız arabaya basmayın..
ertug naptın kardeşim geçmiş olsun ??? baktınızmı motora
umarım ciddi bisey yoktur tjet ten neler cıkıcagını cok merak edıyorum cunku. ınsallah en ufak sekılde atlatırsın.
Pistonlarda vs bisey yok.. Sanssizlik gergi kirilmis ve subap yakalamis.. Yeni takim subaplarla devam projeye :))
Peki gergi neden kırılmış ? Yanlış anlaşılmasın sebebini öğrenmek amaçlı sorguluyorum.
Ya hatali uretim parca denk geldi yada evvelinde takilirken zedelendi.. Plastk bi parca..
Tesekkurler herkese..ufak bi durum oldu malesef ama su an yapim asamasinda :)
sana dokunmaz, alırsın 4 tane çelik sibop. :hehe:
maşallah..
yeni subaplar ve piston geldi..kapağada port polish yapıldı hazır sökülmüşken..yarın öbürgün toplanmaya başlıycak inşallah..
Allah işini rast getirsin kardeşim :)
edit......
böylesi daha iyi maşallah debriyajda biter gt28 gelene kadar :)
Bu forged internalleri ne kadar çabuk temin ettiniz. Elinizde hazır varmıydı. Şaşırdım valla.
bende yaza ertuğ la dener dururum diyodum oldumu şimdi bu :)
inş herşey gönlünce olur...:)
inş hacı :) fiat team ı seviyoruz :)
maşallah beklemedeyiz...
yaza düğünden sonra benden de saplamalı bir tjet gelebilir :D
Kardeşim geçmiş olsun zoraki oldu ama böylesi daha iyi oldu şimdi debriyajda değiştirmek gerekecek :)
Edit.. Arkadaslar bugun ankarada araca uygun orjinal pistonlari bulup aldik..yani simdilik forget isini erteledim diyebilirim..bir sure bu setup la binecegim :)
kazasız belasız bin arabana :)
İnşallah istediğin gibi yürür kanka maşallah..
inşallah istediğin gibi yürür
Jantları beğendim
teşekkürler herkese 1-2 güne toplayıp çıkarıcaz arabayı inşallah..sonrasında enjektör+ayar bekliycez..
hava durumunu geçti şimdiden hadi çıksın bakalım en kısa zamanda yollara.