hayırlısı inşallah istediğin olur..
Printable View
hayırlısı inşallah istediğin olur..
maşallah ertuğ ,deneyelimmi :D
bu yaz heralde senlikli olucak ankarada
bugün bi yerde denk geldim orjinal esseesse olana.yerde derken nette :)
kesici kac bar giriyosun ertug 1 tutuyomu
masallah.benimde kesicide 0.2 bar.olur deneriz :D
seninkinin orjinal esse esseden farkı varmı su an yok heralde.
yunan sitesinde gördüm stok esse esse,1 bar kesici yaklasık 200 ,1.2 barda 202 hp mi neydi ama sende egzoz megzoz ıvır kıvır vardır bişeyler :)
etuners.gr
Ertuğ yunanları boşver sen onların ekonomide pick yapıyordu, bak bugün ekmeğe muhtaçlar :D 0.2 az olsun continuous olsun.
Yunanistanda bayağı oynuyorlar bizim motorlarla.Acaba kaç km sıkıntısız kırmadan gidiyorlar çok merak ediyorum..
Bugun tek elle trafikte dandik bi 60-150 kadran cekebildim eve gecince yuklerim :)
Bugun bi videonu izledim stockla :) Şaka gibi.. :)
Maşallah güzel olmuş..Siyah da bu parlaklığı nasıl koruyorsunuz..?
uyduruk oldu biraz ama şimdilik bu kadar çekebildim..
1.0 cont. yarım egzoz sistemi
t-jet kadran - YouTube
maşallah ertuğ kazasız belasız :)
ertuğ devir saati görünmüyor 110 gibi mi 3 e atıyorsun ...bu arada rahat kullansan daha iyi olurdu eminim bu t jet çok can yakacak gibi görünüyor:)kocaman maşallah...
maşallah güzel gidiyor :)
maşallah..
yeni egzozumuzdan bir ses denemesi :)
t-jet freeflow exhaust - YouTube
ertuğ maşallah ses güzelde, sol arka lastiğin yarısı çukurda Allah korusun :)
Emeğinize sağlık + aracın dışına bayıldım harika duruyor Allah kaza bela göstermesin Maşallah.
tam bitmiş halinin ayrıntılı resım ve videolarını bekliyorum :) maşallah hızlanma iyimiş.
allah razı olsun teşekkürler =) cümlemize
teşekkürler şimdilik fazla hardcore bi basıncımız yok ama yakında 1.7peak-1.5cont-1.2rev. ayarımıza geçince keyifli olacaktır..güzel denemeler videolar ve cihaz bulabilirsek dbn bile almak isterim..Görüntü olarak dıştan bitti ama sadece biraz kozmetik işlerimiz kaldı detailing i ihmal ettik bu aralar biraz :(
custom intake günceli..havalar ısındı artık açık filtreye geçelim dedik..Boruyu orjinal filtre kutusunada uyacak şekilde bol uğraşlarla yapabildik :)
(Kocexi) Nevzat ustama çok teşekkür..
http://img204.imageshack.us/img204/6571/img1331m.jpg
maşallahh.
Kardeşim maşşalah :) Turbonun orjinali ile boyut farkı yok sanırım ?
evet filtre kutusu ve borusu söküldü evet dediğiniz parçayı bende düşünüyorum eğer oraya koyabilirsem bir izolasyon malzemesi daha güzel olur =) bikaç tip silikon boru sipariş ettim zaten onlarda gelince biraz daha eli yüzü düzgün olacak kit in :)
sağol kardeşim..turboların arasındaki fark böyle =)küçük olan IHI orjinal..büyük olan garrett bendeki..
http://img252.imageshack.us/img252/2315/dsc04498s.jpg
Masallah kardesim videolarini bekliyorum merakla :) 1.4 kardesligi :D
en kısa zamanda kardeşim =) roll olsun kadran olsun hepsini yapacaz :D 1.4 iyidir :D
bitti projemiz allaha şükür =) şimdilik standart bi yazılımla kullanıyorum 190-200hp civarlarında..vakit bulunca erhanla detaylı bi log alıp esas map i yapıcaz =)
filtreyi daha aşağılara koyamıyor musun ertuğ oradan sıcak hava çekmez mi??
Ertuğ bizim araçlarda filtreyi koyduğun yer kışta çamur,su yazdada toz yapar.
maşallah hayırlısı olsn.
maşallah allah kaza bela vermesin bunlar bi başka fiatlar :D
Yok davlumbazda bosluk acilip kapanan bi deligimiz var ordan besliyoruz abi :) zaten yazin her halukarda kaput ici yaniyo trafikte dur kalk vs ona cozum olmuyo..
Biliyorum 2 yildir orda zaten davlumbazdaki kapak kapaliyken temiz kaliyo..zaten kislari kutu ici kullaniyorum :)