hayırlı uğurlu olsun turuncu sinyal ile güzel duracaktır maşallah
Printable View
hayırlı uğurlu olsun turuncu sinyal ile güzel duracaktır maşallah
hayırlı olsun güzel araç
benim kullanıpta tadı damağımda kalan arabalardan biridir e34 maşallah sizinki çok güzelmiş Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin :)
güzel araç, maşallah...
orjinal turuncularla denedim ama arabadaki o sertliği aldı sanki ama bide beyazın üstüne folyoyla turuncu yapmayı deniycem.
teşekkur ederim:)
gerçekten kullanmasını bilene cok zevkli bi araç bazen yolumu kesip satarmısın die soranlara insan karısını satabilrmi diyorum. vazgeçemiyceğim araçlardan bitanesi;) teşekkur ederim
maşallah kazasız belasız kullanın bendede vardı M20 5,25 i E34 hala aklımdan çıkmıyor kaç model araç ? otomatikmi düz vitesmi ?
Maşallah :)
hayırlısı olsun bence doğru bi seçim :)
teşekkur ederim :) full vesyonlarda otomatik daha fazla tercih edildiği için orjinalliğine güvenerek aldım yoksa otomatik tercihim deildi.imkanlar el verirse düze çevirebilrim ama şimdilik bi şikayetim yok ,aldığım hacı amca markla aldım ben bunu zamanında ahh gençlik diyodu
Maşallah kazasız belasız...
Aracım aldığımda gram boyasız aşınmamış orjinal deri koltukları üstünde tüp bile olmayan 98.000 binde busines class bir 5,20 idi leş değildi yani aracım..Ama yakıtla başedemeyip tüp taktıktan sonra her ne hikmetse dökülmeye başladı önünü alamadım perte çıktı kurtulmuş oldum..
Ama 285/45/18 arkalar 245/40/18 önlere rağmen acayip bir komforu vardı yoldan çıkarmak mümkün değildi..Başardım :D
Lastik ebatları çok orantısız farkındayım denk geldi kelepire almıştım