|
|
#1 | |||
![]() |
![]() Spec : - Boru konstrüksiyon çelik çekme şase -Ön-arka çift salıncak bağımsız süspansiyon -Özel imalat aks taşıyıcıları -Fren sistemi Saab 9000 -Aktarma ortada uzunlamasına yerleştirilmiş Golf mkII GTI 1.8 16v motor -Audi 100 kısa oranlı 5 ileri şanzıman -İz genişliği ön 1550mm - Arka 1530mm -Dingil mesafesi 2650mm -Boş ağırlık takribi 600kg. -BBS 15" x 7" Jantlar - 205x60 Michelin lastikler BUGGY Camera Car & Action Crew ![]() Prodüksiyon aracı olarak projelendirildi ve o çizgide tasarlandı. Yol çekim,araç takip ve aksiyon sahnelerinin yanında durağan haldeyken de farklı fonsiyonlarda çekim yapabilecek şekilde donatılmıştır. Proje'nin tamamı garajımızda kendimiz tarafından kendi imkanlarımızda yapılmıştır. Arac'ın şase ve süspansiyonu film çekimlerinde çok mühim olan sarsıntıyı emecek şekilde karoserin yan yatması veya sallantılarını minimize edecek şekilde optimize edilmiştir. Stock otomobillerden süspansiyon malzemesi alınıp yapılsaydı çok daha çabuk ve kolay yapılabilirdi fakat sarsıntısız ve güvenli bir sürüş ön planda tutulduğu için tüm yürüyen aksam bu proje için özel olarak imal edilip montajlanmıştır. Türkiye'de bu fonsiyonellikte ve sofistike tek produksiyon aracıdır şu an. Gıpta edilen o yurtdışı videoları ve çekimleri artık çok uzak değil ![]() Vatana millete hepimize hayırlı olsun... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabit çekim içinse : Dolly Crane Slider http://www.techturkey.com/forum/sohb...ne-slider.html __________________________________ production , film&equipment , photograph , post production , studio , green box , camera car , set grip ,auto&moto teaser, commercial , + classic vw http://www.youtube.com/watch?v=eXboQR3AkPg Son Düzenleyen Turk-Look; 16-01-2012 01:00. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Z16LET
|
tebrikler deneme çekimi yaptıysanız paylaşabilir misiniz?
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Müşteri çekimi yaptığımız için yayınlıyamıyorum bugünkü kaydı fakat
tanıtımı için geniş kapsamlı bir teaser çekeceğim . Sonrasında, fotoğraf çekiminde kamera arkası videosu çakmişti ekipten arkadaş, montajldıktan sonra burdan paylaşırım ama onu.Teşekküredriz
__________________________________ production , film&equipment , photograph , post production , studio , green box , camera car , set grip ,auto&moto teaser, commercial , + classic vw http://www.youtube.com/watch?v=eXboQR3AkPg |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: ae101
|
tebrik ederim
cektiğiniz videoları merakla bekliyorum
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Tebrık ederım gercekten cok ıyı bır calısma olmus
çekımlerı sabırsızlıkla beklıyorum.. __________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Şuan bir araç videosu çekmeye kalksak kaça patlar böyle bir iş acaba bize
![]() bu arada maşallah elinize saglık mükemmel olmuş ilkleri yapmak mükemmel bir duygu |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
elinize saglık harıka bi çalişma olmus tebrikler
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: '99 Peugeot 206 XS
|
Harika gerçekten güzel çekimler bekliyoruz
__________________________________ Yol şeritleri kalp atışımı geçmeli
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: VW Golf, Honda 1000RR, Bmw E90 3.20i
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Helal olsun gerçekten çok iyi olmuş. Videoları bekkliyoruz
__________________________________ rpmraceevents.com |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
hayırlı olsn cok güzel yapmssnz
![]() bide polis durumu nedir bu aracın? olduda bi polis kıl abiye denk geldnz bağlama durumu olurmu :S __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Corsa Dti
|
Gerçekten çok iyi olmuş, ellerinize sağlık.. Merak ettiğim kameranın takıldığı kısım el ile mi kontrol ediliyor ?
__________________________________ .
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Elinize saglık cok basarılı bi arac olmus fonksiyonelliğin yanında cokta keyiflidir bunu kullanması
__________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: -
|
Helal olsun
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Böyle el emekleri görmek çok güzel
__________________________________ GTI-6
|
|
|
|
|
|
#16 | |||||
![]() |
![]() Prodüksiyon aracı da olsa bir custom motorlu taşıt olduğu için burda sizlerl paylaşmak ve sunmak istedim bu platformun amacı doğrultusunda. Ticari bi beklenti için paylaşmışlığım algılanmasın. daha önce mesajlaşmıştık diye hatılıyorum seninle zıpzıp,Stüdyoya davet etmiştim seni kapsamlıca konuşalım hangi ölçüde beklentinize göre neler çıkarabiliriz kararlaştıralım diye. Malum herşeyin bir bedeli vardır ama detaylı konuşulmadan bi videoyu şukadara çekerim diyemem.Benden ne istediğini dinlerim sen söylersin ben katarım taraflı anlaşmaya göre yapılır. Kısaca ; kaç araç çekeceğim, nerde ,ne şekilde ,ne tad'da birşey istiyorsun,süresi min.ne kadar olsun kompoziyonlu mu spontane mı istersin vs vs sorarım ki ben de kaç kişilik bi ekiple hangi ekipmanlarla çekeceğime post'unun ne kadar zorlayacağına karar veririm,sonrasında bu gibi bi soruya cevap verebilirim. ![]() Ve not ; Buggy Camera Car'la gerekli izinler alınmadan trafikte kullanmamız mümkün de değil yasal da değil.Sadece büyük prodüksiyonlar için(Film,reklam vb.) gerekli izinler alınarak kullanılmak üzere veya trafiğe kapalı bir mekanda (custom iş,pist yarışı,oranizasyon,meeting vb.) kullanılmak üzere devreye sokabiliyoruz. Fakat trafiğe çıkmasında bir sakınca olmayan donanım takılı farklı bir aracımız mevcut yol sahnelerini bu tarz işler için onunla çekebilirim. (Golf mkII GTI Syncro) Custom iş'i biraz açayım; "Ben mekanı ayarladım (veya siz bulun) trafiğe açık alan değil burda bi çekim istiyorum" denilirse anlaşmaya göre bu mümkündür. manuel açılarla kayıt yapıyor. Bu kol sonradan yapıldı bu arada. Asıl kamera kol'u çok daha gelişmiş uzaktan kumanda ve focus verilebilen hedefe kilitlenmiş modunda olacak şekilde yapımı devam ediyor. Mutlu edici yorumlar için de teşekkürler arkadaşlar
__________________________________ production , film&equipment , photograph , post production , studio , green box , camera car , set grip ,auto&moto teaser, commercial , + classic vw http://www.youtube.com/watch?v=eXboQR3AkPg Son Düzenleyen Turk-Look; 15-01-2012 23:28. |
|||||
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
vallahi bravo bi kere daha
helal olsun __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Corsa Dti
|
Cevabınız için çok teşekkürler bununla ilgili bir belgesel izlemiştim, gerçekten heyecan verici
__________________________________ .
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: benzin israfı 560SEL , c4 hdi
|
tebrikler , emeğinizin karşılığını misli misli almanız dileğiyle