Gerçekten emek verilmiş hayırlısı olsun.
Printable View
Gerçekten emek verilmiş hayırlısı olsun.
Vayy , büyük emek maşallah, paylaştıgınız için de cok sagolsun, bekliyoruz merakla görsel şeyleri :)
Tebrik ederim cok hos ve kullanisli gorunuyo.basarilarinizin devamini dilerim.Emegi gecen tum arkadaslarin ellerine saglik.
gercekten büyük bi özveri ve sabrın eseri olarak ortaya cıktığı belli ellerinize sağlık bize ancak tebrik etmek düşer
Tebrikler, elinize emeğinize sağlık.
Yalnız ben izmit'te ikamet ediyorum, yanınıza sadece fikir alışverişi ve fiyat için gelmem mümkün olmayabilir en azından şu zamanlar.
Telefon numaranızı v.s. bi pm atarsanız, müsait zamanda sizi rahatsız eder bilgi alışverişi, çekim hakkında ve fiyat hakkında konuşalım veya pm vasıtasıyla karşılıklı bilgi alışverişide yapabiliriz, siz bilirsiniz.
Çok istiyorum aracıma profesyonel video çekimi ve çekilmişken en iyisi olsun istiyorum.
Başarılarınızın devamını diliyorum.
elinize emeğinize sağlık. çekimleri bekliyoruz :D
tebrik ederim profesyonel bir çalışma olmuş inşallah emeğinizin karşılığını alırsınız
Kısa ve öz olacak ama; ellerinize, emeklerinize sağlık abi. Bu konuda üzerinize yok, bunu bilin =)
Çok çok sağolun dost'lar,çok uzun süre uğraştık didindik kafa patlattık yeri geldi çıkmazlara girdik ama öyle bi inanmışızki tabiri caizse sıka sıka başardık ve mutlu son,güzel ve olumlu yorumları okuyunca ben ve ekip arkadaşlarım demekki kargaya yavrusu şahan gelmiyormuş diyoruz. :)
@ÖmeR-FE
Çok haklısın şehirdışındaki birinin sadece görüşme için gelmesi mümkün değil onu da beklemiyorum zaten ben,eksik yazdığım için yanlış algılandı doğal olarak,üst mesajlarda sorusuna cevap verdiğim arkadaş istanbul'da ikamet ettiği için davet sunmuştum studio'ya,zira mesajla irtibat kurulmuştu . Yüzyüze görüşme isteğim de mümkün olanlar için tabi ,iş'i ciddiye alarak tanışarak,karşılıklı soru-cevap ve fikir teatrisinde bulunarak sonuca ulaşıp karar vermemizdendir.
Çünkü öyle bir iş ki bu günlerce fizibilite yapılır bütçe çıkartılır müşteri tarafından sonra sesi soluğu çıkmaz.
Hani tripod ve SLR makinayla çekiyorum sadece AVM otoparkında desem tamam eni boyu belli işte ne kadar olacağı üç-beş bellidir.O çekimden de profesyonel bi etki beklenmez ki kulvarım zaten öylesi değil.
Umarım açıklayıcı olmuştur Ömer + PM .:)
işte bu çok iyi oldu Ömer kanka FJk'yı tam king yapma zamanı :) hayırlı uğurlu olsun başarılarınızın devamını dilerim
maşallah ya ilk fotoğrafı görünce rc sandım aracı :) ikinci üçüncüde inanmaya zorladım kendimi :D tekrar maşallah çok büyük emek var tebrikler!
Bravo gerçekten , çok güzel bir iş yapmışsınız..
çok başarılı , ellerinize sağlık :)
ellerınıze saglık cok guzel olmus rollınglerde boyle bır aracın gezdıgını dusundum bıanda ve yuzum gulumsedı =) saka bı yana gercekten emeklerınızın karsılıgını herhangı bır sekılde ınsallah alırsınız selamlar..
Gerçekten bravo,ülkemizde böyle şeyleri görmek beni gururlandırıyor.Elinize emeğinize sağlık.
Brain Farm 'dan çok daha iyi olmanız dileğiyle :)
Sağolun arkadaşlar güzel yorumlarınız için:)
Brain Farm sıkıymış çok beğendim.
helal olsun güzel olmuş çekimleri bekliyoruz.