Maşallah tertemiz görünüyor gerçekten de, cok daha güzel çekimleri hak ediyor :)
Printable View
Maşallah tertemiz görünüyor gerçekten de, cok daha güzel çekimleri hak ediyor :)
Kazasız belasız sürüşler...
maşallah kazasız belasız sürüşler
Herkese tek tek teşekkür ederim allah razı olsun..
Maşallah maşallah :) Yalnız Bora ya kızım meleğim falan demeyin yaa aracın klasını bozuyor :D Böyle agresif hatlara sahip olan bir araca kızım denir mi yaa :D
Ben kerata diyorum :) Tosuncuk diyenler var :)
aReF Bora büyüleyiciymiş maşallah kazasız belasız :)
Teşşekür ederim iyi dileklerin için :) Hak ediyor ediyorda elden birşey gelmiyor :)
Teşşekürler sağolun.
Eyvallah :)
benim kızım valla ben öyle görüyorum :) teşşekür ederim :)
Teşşekürler sağolun AREF :)
bizim borayı hatırladım hüzünlendim bi an :) çok temiz güzel duruyor maşallah az biraz basılıp bi ofsetli jantla çok tatlı duruyor bu boralar
Beyaz renkli boralara karşı her zaman bir sempatim olmuştur , camlar filmliyse gece o mavi göstergelerin ışıklarıyla birlikte dahada güzel gelir bana hep nedense , maşallah :)
Sitemizde borası ve eskiden borası olan bir hayli fazla :) teşşekür sağolun ama elimden geldiği kadar orjinal binmeye çalışıyorum basılması ofsetli jantı takmayı hiç düşünmüyorum tekrar teşşekürler.
Şeker beyazı gerçekten boraya en çok yakışan renk bence aynen dediğiniz gibi camlar filmli içerden mavi ışıklar fışkırıyo :) allah razı olsun sağolun :)