Maşallah güzel tercih yapmişsiniz
Printable View
Maşallah güzel tercih yapmişsiniz
Allah kaza bela vermesin typr çok fene
hayırlı olsun ömer&ismail allah kaza bela göstermesin maşallah..
Maşallah Allah kaza bela vermesin iki yıl okudum sakarya'da böyle arabalar görmek güzel
Hayırlı uğurlu olsun.bende çok beğeniyordum.İlerde maddiyat elverirse bende type r istiyorum.İnşaAllah olur.
MaşAllah abımın aracı alman cok ıyı oldu :(:( ıslerımden dolayı fazla nete gıremıyorum konuyu yenı gordum :):) STP güzel bee :):):):)
Maşallah çok güzel gözüküyor , Allah kaza bela vermesin...
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela göstermesin güle güle kullanın
selçuk sana da hayırlı kısmetler dostum
Teşekkürler..
Alper sağolasın cümlemize inşallah.Seninde saxo hayırlı olsun.
Sağolasın Allah razı olsun.
İnşallah Allah sanada en güzelini nasip eder.Sağol :)
Çok sağolasın STP güzel ya :)
Teşekkürler,Amin cümlemize..
Teşekkürler..
öme_R reis kazasız belasız inşaallah sakaryaya tekrar yolumuz düşer bi daha görüşmek nasip olur
Fatih reis sağolasın.O zaman yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.Bende biliyorumki denizlide bir kapım var artık :)
Hafta içi gelin kardeşim mami arabayı merak ediyordu deneyecek arabada bulursunuz güzel güzel izleriz bizde ;)
Orda deneyecek araba bulamıyorsunuz farkındayım onun için gelin diyorum yanlış anlamayın :)
İki tarafada hayırlı olsun :)
kazasız belasız inşallah..
Abi biliyorsun bizim avare dişlide sıkıntı var, 'R' yok.Basalım tabi abi,bu işlere gönül vermesek multijete binerdik.Allahtan Kurusıkı değiliz.Deneyelim görelim aracımızı.Daha kimseyle basamadım içimde patladı.Bizim için deneme olsun sorun değil istanbula kadar gelipte geçildiğimzde oldu.ama sıkıntı yapmadık.basar geliriz ismail reis'le.Tabi ekmek teknemize uyan saatler dahilinde :)
54 dd 424 tek geçerim :)) hepsine birer masallah .