Alanada satanada hayırlı olsun
Printable View
Alanada satanada hayırlı olsun
Eyvallah gidişi gerçekten tatmin edici :)
Saol alper teşekkürler :)
Eyvallah sağol.gücümüzün yettiğince güzel arabalara binmeye çalışıyoruz.
Teşekkürler..
Eyvallah sağol.
Samet sağol toprağım :)
Eyvallah kankacım sağol :)
Teşekkürler..
Beni tanımadığın için bu yorumunu kale almıyorum :) En az senin kadar sinek olduğuma emin ol :)
Teşekkürler..
Maşallah..
dd 106 dan tahmın edebılıyorum :D tekrardan kocaman MAŞALLAH (fazla sıkma arabayı ahahahahha :D)
aracı aldığınız gün RAD-R da ben de vardım.beyaz ef civic.slm verip gitmiştim.106da çok çok iyiydi.hayırlısı olsun tekrardan.kazasız belasız kullanın.
Meslek yüksek arkası opetin köşesi.. Bütün araçların garajı orası :) Sırf STP'yi görmek için okuldan çarşıya geçerken terminal dolmuşuna biniyodum ilk geldiği zamanlar :D
Maşallah.. Allah kaza bela vermesin..
allah kazadan beladan saklasın
maşallah alana satana hayırlı olsun :)
type r ıyıdır:) allah kaza bela vermesın hayırlı olsun keyfını cıkar kardeş:)
Yaşar abi ilk aradığında inşallah alırsınız abi demiştim ogun Erenin dukkanda da sızı gorunce içim burkulmuştu type_R ımız gidiyor hesabına ama doğru ellerde olması mutlu ediyor,Allah kaza bela vermesin iyi günlerde gazlarsınız inşallah
Sanada maşallah :)
Aynen tahminlerine güvenebilirsin :)
Amin Allah razı olsun hatırlıyorum seni.106mıda çok seviyordum.Boncuktan boncuğa geçiş :)
Eyvallah sağolasın Allah daha iyilerini sana nasip etsin.Meğer stp meşur olmuş :)
Eyvallah hızına yetişmeye çalışıyoruz :)
Teşekkürler sağolun..
Eyvallah kardeş sürecez bakalım keyfini :)
hayırlı olsun :)
Hayırlı uğurlu olsun tekrardan Ömerim... :)
ayırlı olsun kazasız belasız
iki tarafada hayırlı uğurluu olsun Ömer reis DD 'den sonra çok güzel oldu bu araç allahım kazasız belasız kullanmayı nasip eylesin .
maşallah hayırlı ugurlu olsun kardeısm kazasız belasız bınmenız dılegımle
alanada satanada hayırlı uğurlu olsun :)
maşallah kazasız belasız bin.