|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: MeGaNe CoUPe..:)
|
Guncel resimler sayfa 5 te arkadaslar..
Evet arkadaslar yıllarca 106&saxo lara binip,ugrasıp sonunda bi anlık gazla değişim kararı almıştık ve ilgimizi clio rs cekiverdi birden.. imkan varken fazla beklemek istemedik ve karsımıza cıkan aracı gidip samsun'dan aldık geldik..Alırken arabanın kasasıyla ve içiyle ilgili pek bi rahatsızlıgımız olmasa da motor durumundan pek memnun değildik ve gelir gelmez detaylı bi şekilde elden gecirmeye karar verdik,açtıkca arabanın önceki halinin içler acısı oldugunu gördük,gercekten motor asırı bakımsız kalmıştı yine de acana kadar ilk hafta cırpınıyodu garibim gitcem diye içim rahat etsin diye arabada değişmeyen tek bir civata bile bırakmadım ve eski izlerini 3 haftalık bi sürecte tamamen sildik diye dusunuyoruz..Clio rs kullanan cogu arkadasımızla fikir alışverişinde bulunduk yardımcı olan herkese tesekkurlerimi sunuyorum,motoru acmışken bazı değişimler de yasamamız gerektiğini dusunduk,yarın ilk marsımıza basıyoruz insallah,Allah yuzumuzu kara cıkartmasın insallah,şimdiden hepinize tesekkurler..Bu arada aracın içinde ve dış aksamında da 1-2 değişim yapmadan detaylı foto cekmemeye karar verdik 1 tane koyuyorum şimdilik ![]() ![]() Parca listemiz şu anlık asagıda yazdıgım gibi arkadaslar ; *wössner 11.8 sıkıştırma piston *286/280 colombo bariani dereceli egzantrik *15/61 ayna mahruti *silindir kapağı,emme manifoldu,gaz kelebeği port polish, *70 mm komple düz boru-hks son susturucu *custom filtre kiti ve simota filtre *oem ana yatak * oem kol yatak * 0 ölcü krank alt takımda,kulaklara,kasnaklara hatta radyatore vs el atmadıgımız parca kalmadı,aldıgımız halinden eser yok kısacası,içim rahat cok sukur..Yarın ilk marsı yapıcaz nasipse,araba gelişmeye ve değişmeye devam ettikce bu baslıktan paylaşırım,foto cekme özurlu oldugumuz için bundan öncesinin pek bi fotosu yok ama bundan sonra ne yaparsak fotolarız artık,cok emek var bi maasallahı esirgemeyelim arkadaslar cok sagolun simdiden.. Bu arada bugune kadar yanımda olup,fikir veren,emek veren butun arkadaslarıma,msn de cok kafa patlattıgımız ve kendinden fedakarlık yaparak ugrasıp egzantrigi tedarik etmemize yardımcı olan 'cliosportive' selcuk kardesime,7/24 ugrasan,herseyimize koşup yardımcı olan kardeslerim 'rv saxo' Hakan Karatop , 'shero' Şerafettin Altuntaş'a ve gecesini gunduzune katıp kendi arabasından daha fazla ilgilenen 3.sanayi Andac oto dan Engin ustamıza sonsuz tesekkurler.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yapım aşamasından karısık fotolar,iç dış gelişmeler oldukca burdan yazıp,eklemeye devam ederim ![]()
__________________________________ -Powered by Crm Performance & Suki.. - 34 AC 6310...
Son Düzenleyen GokHan35; 09-04-2012 07:48. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Linea 1.3 Jet 90HP!
|
Maşallah,hayırlısı olsun inşallah emeğinizin karşılığını en kısa zamanda alırsınız
yanlız bu araç sizinmi Haluk abininmi? geldiği ilk günden beri mahallede dikkatimi çekmişti çünkü
__________________________________ Kaderimin efendisi de benim Ruhumun kaptanıda.. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Clio DCI :)
|
Hayırlı Maşallah umarım istediğiniz gibi olur Alah utandırmasın
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Z4 3.0& Hacı 'MURAT 124' &RANGE ROVER
|
hayırlı olsun allah utandırmasın maşallah
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: gtı & RS & dizel power megane :)
|
maşşallah çok güzel bir proje olmuş araç acaba samsundan satılan 2 ay önceki arabamıdır?
projenizi izliyorum tekrar tebrik ediyorum maşşallah inşallah herşey istediginiz gibi olur.... |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Clio rs
|
Çok başarılı olcak Allahında izniylen ilk marşı vurcaksınız yarın
Arabanın eski motoruylan ilgili şüphelerimiz yersiz değilmiş Motoru komple dağıtıp herşeyini tekrar elden geçirmen baya bir özveri ve maddiyat istemiştir eminim... Niyeti düzgün birisin projene nazar değmesin Tahmini düzgün yazılım desteği ile motora 220 hp leri zorlar diye tahmin ediyorum bu şekilde Port polish işçiliğide bence gayet tatminkar olmuş Herkezin emeklerine sağlık Bizler yapamadık Clio aşıkları olarak sen arabayı aldıgın gibi girdin Yürekten kutluyorum Saygılar __________________________________ Teşekkürler Renault Mais Baday Cotech Merdan Power
Teşekkürler AHM Performance |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: PD150 4MOTİON
|
emeklerimizin sonucunu yakın bi zamanda alıcaz inşallah, maşşallahı, iyi dileklerini ileten, parça ve fikir alışverişi konusunda yardımı olan herkese ve özellikle ''clioRS'' nickli alper hocamıza sonsuz teşekkürlerimizi bir borç biliriz, ufak tefek işlerinden ve rodajdan sonra sağlıklı ve seviyeli denemelerle tuning piyasasına bir araç daha kazandırmanın mutluluğu içerisindeyim.
__________________________________ Powered By Suki (CRM Performance Style)
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
Herkese tek tek tesekkurler arkadaslar,güzel bişeyler yapmaya calışıyoruz bakalım, hayırlısı artık..
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
hayırlı olsun istediğinizden daha iyi olur inşallah.
__________________________________ '' Renault Sport '' "YC" RS 172 |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Dizel Spec Şahin - Quik ;)
|
hayırlı uğurlu olsun gerekeni kısa sürede yapmışsınız detaylı fotolarla çok daha iyi olacaktır kazasız belasız sürüşler
__________________________________ ÖZT GaRage * Basık Pug
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: jazz
|
hayırlı olsun..
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: yokki
|
kardesim her zmn yanındayım aracımızı aldık bi müddet gectikten sonra parcalarını alarak basladık allah herkesin gönlüne göre versin kolay bi iş değil tabikide haluk arkadasımıza allah kolaylıklar versin dualarımızla güzel bi şekilde binmesini temenni ederiz.
yakında güzel bi kardeşini getiriyoruz
__________________________________ Fakirken adamlık kolay ,zengin ol parayı bulda görelim bakalım ne kadar adamsın !!! |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: B18c Swap EK (4dr) - Fd2 TypeR - e60m5 :) Mesela yani
|
masalalh kazasız belasız
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
eyvallah jumbo seninde güzel ellerin değmesi gerek
__________________________________ Fakirken adamlık kolay ,zengin ol parayı bulda görelim bakalım ne kadar adamsın !!! |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Seat Cordoba'R
|
Yeni katil geliyooo..bitsinde fotoğraflıyalım güzelce dayıııııı
__________________________________ ilkeeldeniz "Bir sanatçı insafsız bir biçimde bencil olmak zorundadır." |
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
maşallah rs e
__________________________________ -Arzum Design Tuning Store- |
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
sen nasıl bi varlıksın banyoya girsek foto cekcenn
))
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: 'KEF Rocco
|
Dualarla gene yürücek
![]() Kazasız belasız kanki. Hakan el atıcak yürümücek ![]()
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 12:45 ::::

içim rahat etsin diye arabada değişmeyen tek bir civata bile bırakmadım ve eski izlerini 3 haftalık bi sürecte tamamen sildik diye dusunuyoruz..Clio rs kullanan cogu arkadasımızla fikir alışverişinde bulunduk yardımcı olan herkese tesekkurlerimi sunuyorum,motoru acmışken bazı değişimler de yasamamız gerektiğini dusunduk,yarın ilk marsımıza basıyoruz insallah,Allah yuzumuzu kara cıkartmasın insallah,şimdiden hepinize tesekkurler..Bu arada aracın içinde ve dış aksamında da 1-2 değişim yapmadan detaylı foto cekmemeye karar verdik 1 tane koyuyorum şimdilik 

AŞK OLSUN