Eyvallah aynen bisi kalmadı zaten ilk senle paylasıcam hehe :)
Printable View
görsel olarak hayalimdeki araç ya mükemmel yani tek kelimeyle. maşallah.
Cok iyi duruyor yaa mermi gibi !! Masallah Allah kazadan beladan korusun
Maşallah Allah kaza bela vermesin rengi ve duruşu çok güzel
Oğlummmmmmmmmmmmm hakkını veriyo allah için :):) driftlere gelicek inşallah
Maşallah. Allah kaza bela vermesin
Maşallah...
o sıkıştırmaya birde ince conta ile kaç olucak sıkıştırma? pompa yakıtı yetersiz kalmıycak mı sizce?
port polish işini göz ardı etmeyin derim bende. arabaya can katacaktır.
maşallah araca.
cok iyi görünüyor maşallah
e46 m3. alsam direkt yapacaklrımı yapmışınız, setup güzel atmosferik çok keyifli olacağını düşünüyorum, birazda kilo atılabilirse araçtan tam olur:) gülegüle kullanın rengide bence en yakışanından bu kasaya.
tamamlanınca kadran videosu isteriz.
Tesekkurler ederim,şöyle soyledim henuz proje ye baslamadım bunlar benim kendi fikirlerim dogrultusunda gelisen parcalar polish isi yapılıcak acıkcası isin teknik kısmı ile ilgili cok fikir sahibi degilim upgrade icin gerekli parcaları forumlardan arastırarak temin ettim mekanik olarak askar veysel usta nın dedikleri dogrultusunda devam edicem + fikir sahibi olmak icin konu acıcam orda gerekli bilgiler paylasılacaktır.13.2 olucak sıkıstırmam sanırım butun gerekli seyleri veysel usta biliyor.Enson hafif kasnakla egzantrigi kattık birde titanyum subab yay sapka takımları devreye girdi yuksek devir cevirmek icin pompaya dokunma dendi ama bilemiyorum acıkcası..
subaplarda büyütmeye gidicek misiniz? bmw hakkında pek bilgim yok, m3cüler yardımcı olucaktır zaten. yay şapka isabet olmuş. kaç dönüceksiniz devir?
Harika görünüyor maşallah ;)
Dedigim gibi veysel ustaya baglı hersey.
bu setuplarla 9 000 rpm donen var ama bakalım subab yay sapka mevcud olduktan sora bakıcaz hersey uyumlu olmus oluyor volan olsun baskı olsun kasnak olsun hersey devir donmek icin 3.91 dif. te koymayı dusunuyorum ondan sora nolur bilemicem heycanla bekliorum kac hp olucagı kac devir donucegi bunların hepsi motor veysel ustanın eline gecince belli olucak :)
Oversize subap olayına ben pek sıcak bakmıyorum açıkcası,
Bu gıdısle benim cok fikir almak gerekicek sanırım :) Atmosferik yuklu olsun aracım
neler gerekliyse mantıklı olan e46 m3 icin uretilmis zaten performans amaclı bunlardn
gerekli olan cogu malzemeyi temin ettim ama mekanikte bilgim sıfır bana net bilgiler
gerekli...