|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Seat Leon 1.8T Cupra
|
Evet arkadaşlar hem aracımı tanıtmak hemde bir soru sormak istiyorum. Aracım seat leon 1.8T sport. İlginçtir 3. vites 200 görmekte şuan. Diğer cupralar olsun 1.8t sportlarda böyle bir olay yok. Dez avantajmı yoksa iyi bişeymi karar veremedim. Nedenini bilen arkadaşlar yardımcı olurmu ?
Son Düzenleyen cupra64; 26-01-2012 22:54. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Saxo VTS
|
maşallah çok güzel duruyor keşke başka fotoğraflarda ekleseydin...3.vites 200 ise yazılımı çok fena birşey demekki
ama şöyle bir durum var 3.vites 200 biraz fazla geldi hadi 170-180 bilemedin 190 desen binevi ama 200 çok ciddi bir rakam eğer sıkıntı çıkartmıyorsa ok ama sıkıntı çıkartırsa da başın çok ağrır gibime geldi yinede kazasız belasız sürüşler...
__________________________________ -Mapped by Chare- -By Chare VTS Spec- -07 AKS 99-
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Audi A3 1.8 Turbo
|
masallah kazasız belasız ben kendı arabamın vıteslerı uzun sanıyodum 3 te 175
sızınkı baya iyimiş insallah zararı yoktur
__________________________________ Mst Mrv
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Serviste bakaldı araca hiçbir sorunu yok sıkıntı yok. duyunca herkez şaşırıyo hatta kimseyi inandıramıyorum
çok teşekkür ederim bu arada yeni fotoğraflar yükliyceğim boş vaktimde
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Palio 1.2 16v
|
ohaa 3 de 200 mü :O kadran fln yanlıs gösteriyodur ya imkanı yok o kdr yapması
3 de 200 4 de 240 5 de 280 6 sı varsa 300 + gider artık aracınız harika bu arada gerçekten
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Hoşgeldiniz Ziyaaaa bey
![]() 4 - 250 5- 300 6- ??? Heralde
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
İşte söylediğim gibi inandıramıyorum. Arkadaslar nasip olursa en kısa zamanda video ile bu ziya gibi yorumlarınıza cevap vericem
Bu konuda şaka yapmıyorum ciddiyim. Her hangi bilginiz varmı diye sormak istedim. Bu arada aracı trabzondan aldım.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Muhtemelen aracındaki şanzuman dişlilerinden biri yada birkaçı hatalı. Orjinal şanzuman oranında böyle bir durum yok çünkü...
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
![]() Ama aracın şanzumanında bir sıkıntı var yada aşırı kadran hatanız var yoksa 3'de 200 yapabilmesi imkansız __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Cok sevdiğim cupra hastası bi abime danıştığımda aynı şeyleri söyledi. Fabrika cıkısı olan bir hata falan dedi ama seat gibi bir markanın böyle bir hata yapması cok komik olur altında başka sebebler olması lazım böyle bir hata varsada can kurban cok memlunum performans olsun yürüyeni olsun sorunsuz
adanada bir arkadaşında varmış aynı sorun yanlış hatırlamıyorsam. Aracı bu yüzden yazılım kabul etmemiş falan demişlerdi. dez avantajı olucağını bunların 2 den 3. vitese geçtiğimizde düşük devirde başladığını söyledi. Ki ben bunu kabul etmiyorum gayet normal. Ve az önce söylediğim gibi yazılımda sıkıntı yaratıyormus. Yazılım kabul etmeme gibi. Ama onada inanmıyorum çünkü benim aracımda zaten yazılım var.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
Peki 3'de 200 sonrası diğer viteslerde hızlar kaç ölçebildinizmi ?
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Şaka gibi. Top speed ne kadar peki ?
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Tuner top speed denemek için yol denk gelmedi nasip olmadı en kısa zamanda deniyceğm inş. ama kadran devirir o konuda sıkıntı yok.
Son Düzenleyen cupra64; 25-01-2012 21:40. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Gerçekten merak ettim. Video çekme şansınız varsa çekinde aydınlanalım
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
Olabilicek en kısa zamanda.
olayda beni korkutmuyor değil acıkcası.. Bu arada ilginiz için teşekkür ettim.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: 2001 106 Gti
|
kazasız belasız hemşo en kısa sürede videoyu bekliyoruz
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: MK4GTI212
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Var....VW
|
kazasız belasız sürüşler .. maşallah aracınıza...
3.viteste 200km 4e atınca standarda dönüyor diyorsunuz.. 4'te redline'da filan başlıyor olsa gerek ![]() vidyoyu merakla bekliyoruz... __________________________________ Satılık / Takaslı ; Sıfır Digital Designs 515 [315 TL] Nikon Uyumlu SİGMA 28-70MM [125 TL] |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 10:56 ::::

ama şöyle bir durum var 3.vites 200 biraz fazla geldi hadi 170-180 bilemedin 190 desen binevi ama 200 çok ciddi bir rakam eğer sıkıntı çıkartmıyorsa ok ama sıkıntı çıkartırsa da başın çok ağrır gibime geldi yinede kazasız belasız sürüşler...

Mrv

Ziya