Net sonuç söyleyemem şuan videoda net görünür herşey. Teşekkür ederim gerçekten hepinize. Sizce bu 3. vites olayı yürüyende zararsız olduğu için iyimi kötümü yorumlarınız neler ?
Printable View
Net sonuç söyleyemem şuan videoda net görünür herşey. Teşekkür ederim gerçekten hepinize. Sizce bu 3. vites olayı yürüyende zararsız olduğu için iyimi kötümü yorumlarınız neler ?
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. :)
Aracın hızını navigasyondan ölçmeyi denedinizmi?Kadranda bir problem olabilir.
Kadranda problem yok motorla ilgili
Adanada'ki araçta dizel şanzımanı vardı muhtemelen sizinkide öyle...
Can adanadaki aracla ilgili bilgin varsa paylaşırmısın cok faydası dokunur ? Aynı olaymı vardı ? Zararı oluyormuymus vs vs ?
beyler arkadaşa yüklenmişsiniz de bu mümkün :) adanada bir arkadaşımızın aracında da aynı durum var 3. viteste 200 yapıyor araç 4te de 260 :D araçta 1.9 tdi ibizaların üzerindeki şanzıman var ve oranları ciddi manada cok cok uzun ;)
http://www.techturkey.com/forum/456223-post53.html
verdıgım lınkte foto sılınmiş 6. vites 3 devir 180 fln yapıyordu
Kardeş sana çok teşekkür ederim :) Ziya konumuna düşürdüler beni. Adanadaki aracın durumunu biliyomusun ? Bu 1.9tdi ibiza şanzumanını nasıl takıyolar ? Böyle bi hata mümkün mü ? Ve bildiğim kadarıyla adanada cupralar olması lazım onlarla nasıl yürüyor + sımı var eksisimi ?:)
dostum sonradan takma işi deil. aynı üretim yılındaki leon 1.8t ve ibiza 1.9tdi'lar üzerinde bu tarz bir iki karışıklık olmuş. türkiyede 1-2 araçta var diyorlardı. birisi adanada birisi de senin aracınmış işte :) çagdaşın dedigi gibi araç 6. vites 3000 devirle 180 yapıyor :D
uzun şanzıman aracın için dezavantaj yaratır. yanındaki 3. viteste bastıgınızı düşün sen daha 4e atmadan yanındaki 5e atacak arabayı :)
senin şanzımanın eger aracını 350-400 hplere cıkarabilirsen büyük nimet ama bunu da aklında bulundur :)
Kardesim fazla kurcalamana gerek yok aracinda dizel sanzimani var ;) bu arada masallah cok guzel aracin var ...
jantları satar mısın acaba ? :D
Adanada ki arac yazılım tutmamış diye duymuştum. Öyle bişey varsa zaten kurcalayamam. Ama şu var şehir içinde küçük sıkıştırmalarda rollinglerde rakiplerime 3 vites veriyorum. 4 de atmak yok :)) Ya birde dou kardeşim vites geçişleri arabayı geri düşürebiliyo. Bu bana faydamıdır zararmıdır bilmiyorum. Kendi segmentimde biriyle kalkmakta nasip olmadı henüz. Net olarak zararlı veya yararlı diyemiyorum. Ama şuan gayeet memlunum. Eğer birazda aracı yüklersem tadından yenmez gibi geliyor. Komik olansa nasıl böyle bir hata yapıldığı. :)
dostum 1e 1 aynı gücü aldıgın her leon seni geçer şu anda üzülerek söylüyorum :(
Videolardaki araclarla değerlendiriyorum kendi aracımı ne kadar doğrudur bilemem ama bariz bi hız farkı var. Her kez gibi aracımda iddalıyımda. Birde direk beni yere vurdun be ustam atı koşturan jokeydir :/