|
|
#1 | |||
![]() |
Yine kısmetımde vento varmış.. Hayırlısı ile geçen hafta aldık aracı. Sattığıma göre biraz daha leş bana göre ancak herkes bunun daha diri olduğun savunuyor..
98 model 250bın kmde. AFT motor. 1.6 Hemen işe koyulup toplamaya başladım. Dışında ve içinde yapılcak bir çok şey var. Ufaktan bir kaç fotograf koyuyim zamanla yaptıkca güncellerim konuyu bi nevi proje konusu ancak sadece görsellik ![]() Fotograflar ; ![]() ![]() ![]() Arka iki kapı ve çamurluk boyandı... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hafta içi direksiyon simidi vites topuzu kaplancak aynı zamanda koltuklarda yarı kumaş yarı nubuk olucak. o sırada bide detaylı iç - dış temizlik yapalım diye düşündüm.. Sonrasında sırayla VR6 lip yeni farlar sinyalleri kapı çıtaları ve ızgara takılcak. tamponların üst kısımları pasta ciladan sonra plasti dip ile kaplancak. i ![]() ![]() ![]() almak istediğimiz göruntuda aşağı yukarı bu şekilde (tabi öndeki saçma stickersız hali )![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: RENO SÜMBÜL
|
maşallah güzel olucak
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 220-221
|
maşallah aracın hatları düzgün duruyor
geçen hafta Ahmet Saraçoğlu ile otururken istediğin tampondan söz ettide tam açıklık getiremedik hacı istediğin tamponun fotosunu bana atarsan çıkmacıya gidince bakayım
__________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
Otomobil: benzin israfı 560SEL , c4 hdi
|
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 220-221
|
hacı plasti dip işini görmezse söylersin gidip bakarım ben hurdalığa
vwtr nette felan yok mu hiç? __________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: E46 3.16Tİ Compact
|
Maşallah proje bittikten sonra çok güzel olucak. Allah kazasız belasız günlerde kullanmak nasip etsin
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
maşh Allah kaza bela vermesin..
ya bunlar fiyat aralıklara ney klasik sorunları varmı aklıma yatıyo bu aralar görsellik açısından |
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
ben GCN15i 11.350ye alıp coil-bbs-tesisat-tüp gibi masraflar edip 13.500e sattım kronik sorunu falan yok gibi. 94-98 model klima-airbag-abs-4cam otomatik olayı çok makul. parçaları golf3 ve polo classic ile aynı. golf3un sedan olanı diyelim kısaca.. parça sıkıntısı yok ucuzdur. ustası heryer bulunur. devasa bi bagaja sahip
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
walla aklıma yatımıyo değil hem fiyat hem görünüş içi de geniş sanırım kullanış olarak nasıl kısaca özetlersek nasıl araçlardır
fikirlerini bekliyorum valla eğer yatarsa araştırmalara girecem
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: civic ef.......civic crx...
|
rengi çok mübarek kazasız belasızzzz
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Basık yuki (SOLD)
|
Masallah yavru
) guzel olcak vento umarin gcn15 gibi guzel olur. bundada sikariz heralde
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
proje baya güzele benziyor
merakla bekliyoruz
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: benim arabam yokki ;)
|
güzel proje olacak .
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: Del Sol*d, Prelude G5
|
Genel olarak da yol tutuşu,frenleri, ve konforu üretildiği yıllara göre gayet başarılı.Vento da benim canımı en çok sıkan şey, camlarının 2 güne bir bozuluyor olması.1 er ay arayla bütün camlar bozuldu,fakat tamir edildikten sonra bir sorun kalmadı diye biliyorum. Son olarak tüpte 20 kuruş civarı yakıyor. Eğer düzgününü bulabilrsen gayet keyifle binebilirsin.Zaten bu fiyatlara bu kadar donanımlı ve sorunsuz başka bir arabada yoktur. |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Palio 1.2 16v
|
buna german style iyi gider
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: 323
|
Güzel araç inşlh istediğiniz gibi olur.
|
|
|
|
|
|
#19 | ||
![]() |
Arkadaş detaylı yazmış zaten. Bu cam olayından ilk ventomda bende sıkıntı çekmiştim hatta yolda giderken arka sağcam birden acılmıştı falan sonra kapanmadı. biraz problemli o konuda evet şuankinde daha bişey yok allahtan ![]() yol tutuş olarak standart hali benı biraz korkutuyor oda herhalde öncekindeki coiloverların verdiği guvenden kaynaklı ama gidişi falan güzel arac.. park olayında arkası biraz sıkıntı yaratıyo göremiosun ideal arac alınırı var ama satılırı zor..istanbulda düzgünü neredeyse yok gibi :d sabır lazım zaten satılıkta 35tane falan var malum sitede. |
||
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |