rs 1 ler çin replikasından sonra damalı taksilere düştü o yüzden içimdeki rs sevdası bitti.
Printable View
emek ortada gerçekten tebrik ederim keşke içini simsiyah deri kaplatsaydınız daha yakısırdı bnce güle güle kullan kazasız belasız inş...
Valla arastirinca orjinal rs 1 cikio ortaya :D ve emin olun rs1 in orjinali 1 km oteden ben burdayim dio :) Yani araba distan cok guzel gozukuyo gercekten yanlis anlmaayin yani hani bende bole bi yorum alsam cok sinirlenirdim :D ama cidden icini sole on gousu orjinal olcak sekilde ic dosemeler taba rengi yada bej rengi olsa arabanin disardan goruneni cok farkedicek :) yada one ikitane kirmizi recaro konur arka koluklari iptal edilir bide ufak sparco yada herhangi kucuk bi yaris direksionu olur siyah gousle gercekten guzel olur :) jant olarak borbet sakin da orjinal rs1 biraz ortaligi kurcaliyarak bulabilirsiniz diye dusunuyorum. Onun disinda da bbs LM olabilir vs.vs. tabi bunlar gercekten kisisel zevkler arabanin icinde sizin mutlu olmaniz daha onemli aracinizi siz begeniosaniz kim ne derse desin en guzel arac odur :) :icon_tup:
arabanın torpido vs. FLOK BOYA belki trde bunu yaptıran ilklerdenim kimse FLOK BOYA yı torpido vs. atmaz hem maliyet hem yapan kişi onu yapana kadar bir sürü siparişini yapıp daha çok kazanır.Ama hatır gönüle parası neyse fazlasıyla verilip yapıldı.Hee dersenki neden mavi ilk boyaya gittiginde siyah diye yolladım ama bu benim hayalimdi ne olursa olsun abestte dursa degisik olsun istedim.
İstedigim an siyaha çevirebilirim ama bu belki 1 sene sonra olur belki hiç olmaz :)
rs1 mevzusuda evet haklısın orj. rs kendini belli eder ama ortalıkta bukadar replikası varken bende oluşan soguklugundan dolayı o sayfa kapandı.
Şimdi araba bitti diyince araba bitmez.Yarın bir gün bakarsın başka jant alırım.
Direksiyonum zaten M2 onu alcantra kaplatıcam ///M dikişli ovar.
Sonra mor stop e30 un vaz geçilmezi iyi para hemde sadece almanyadan gelen 2.eli
blablabla.... eksik ve zevk bitmez anlıcan her dönem degişir arabanın 4 bir yanı ;)
gerçekten helali var projenin dostum kazasız belasız hayırlı sürüşler iyi yanlamalar :))
maşalla baştan sona mükemmel olmuş. :icon_tup:
kazasız belasız keyifli sürüşler :)
tek kelimeyle Mükemmel, baştan sona keyifle okudum,
Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin abi :)
Teşekkürler güzel yorumlar ve iyi niyet dilekleriniz için arkadaşlar...
ilk defa böyle restore edilmiş bi arabanın konusuna yazıyorum , verilen emek zaman gerçekten takdire şayan ;)
Valla abicim bu kadar emeğe bu değişime cms 40 jantta taksanız , içine koltuk yerine taburede koysanız gerçekten takdir edilecek çaba emek var araba üzerinde :) Bu halide çok güzel olmuş allah kaza bela vermesin güle güle binin .
gerçekten büyük emek var, allah kaza bela göstermesin maşallah....
maşallah emeğinize sağlık döşeme ve göğüs benim hoşuma gitmedi ama artık yapılmış tak sök uğraş hem maddi hem manevi olarak zordur onlar artık öyle kalır , jantları komple gri renge boyatırsanız ve arabayı basarsanız çok guzel durur
maşallah ciddi emek var.kazasız belasız kullanın inş.
İç mekanı beğenemedim.İçini full orjinali gibi yapsaymışsınız ek olarak sadece güzel 2 spor koltuk olsaymış CUK olurmuş.Dış kısımda jantlar araçla pek uyumlu gelmedi.Alçaltılıp jantta değişilirse güzel olacaktır
Sabrınızı ve emeğinzi tebrik ederim, Allah kaza bela vermesin. Keşke bu arabayı metal tamponlarıyla, kapı çıtalarıyla, orijinaline sadık olarak toplasaydınız. İlla bodykit olacaksa Mtech1 süper olurdu. Madem Mtech2 yaptınız bence yan kaplamaları da takın. İç mekan için ben de arkadaşlarla aynı fikirdeyim maalesef.
çıtaları iptal ettigim için yan pakoları gerek görmedim.
jantlar bence araba basılınca begenmeyenlerin bile ilgisini çekicektir
iç mekan konusuna artık bişey demeiyorum zevkler ve renkler :)
En başta şunu belirtmek isterim diğer arkadaşlara Volkan abiyi 7,8 senedir tanıyan birisi olarak aracını aha bitti artık daha dokunmam diye bırakacağını hiç düşünmüyorum,illa ki o jantlarını,stoplarını hiç birşeyini bulamazsa ampullerini:D v.s canı sıkıldıkça değiştirir o yüzden meraklanmayın:)
Valla Volkan abicim seni canı gönülden kutluyorum gerçekten çok meşaakatli bir iş sıfırdan araç restore etmek,aylarca hem maddi hem manevi uğraşıp sonuca ulaşmışsın, gönlüne göre toplamışsın E30 Coupe'ni,maşallah..:icon_tup: Bence cam filmi yapma araca içi gayet canlı duruyor çünkü aydınlık olsun,birde hazır boyacıyla akraba olmuşken jantların offsetini beyaz göbeklerinide açık mavi/beyaz gibi yaptırabilirsin belki değişik durur bana kalırsa.:rolleyes: Hayırlı olsun tekrardan güle güle güzel günlerde kullan inşallah.
p.s: motoru ne aracın? 6 silindir mi 4 mu?:D
tam proje olmuş Allah nazarlardan korusun kaza bela vermesin, şu an üsten inceledim konuyu ama ilk fırsatta okuyacağım gayet başarılı ;)
çok büyük emek var zevkle okudum konuyu eline emeğine sağlık
Abi Konuda baştan sona bütün resimlere baktım gerçekten ben bitmiş olduğu halde sanki ben restore etmiş gibi heycanlandım gerçekten helal olsun Rabbim Gönlüne Göre Versin İnşallah :)
Ben de aynen firindan cikinca HARIKA OLMUS dedim, sonra mavi konsol ne ola ki derken fotograflari gorup uzuldum :( Araci baya basitlestirmis bence, E30 kasanin biraz daha agir, elit bir gorunumu olmasi gerek bence bu kadar ugrastan, harcanan paradan sonra :)
Zamanla kolaylikla degistirilebilri seyler tabi, Allah agiz tadiyla binmek nasip etsin :)
Hatirladim simdi sizi :) Atesli Mini'den falan, bu projelerde gormek mutlu etti, otomobiller boylesine bagli olmanizi beklemezdim :icon_tup:
hocam emeginize saglık kesenize bereket ok gibi bir araç cıkardınız ama sadece kasa olarak. iç mekan hakikaten yıkıma ugrattı beni. jantları yakıştırmadım. ön tamponuda güncelleseniz mi bi ? degişik bir şeyler lazım gibi :)
deişiklikleri takip edecem. maşallah.
bu ne ? :confused::confused:
Peki burada ne görüyosun ?
http://www.netphotostack.com/images/Future/gestalt.jpg
göz var nizam var.. tamam emek verilmişte biraz da zevkli olunsaymış. dünya kadar kaynak var internette bir bakılır bunca insan ne yapıyor nasıl oluyor..
emeğinize sağlık gule gule bının ınsallah.basık kafa yerde Prof.ResımLErını bekLıyoruz :)
baştan sona takip ediyodum bugün gördüm son fotolarıda. iç mekan özüne döner umarım gerisi şahane emeğinize sağlık keyifle binersinizz umarım
teşekrlr...
teşkrlr...
amin allah herkesin gönlüne göre versin teşekrlr...
tarıkcım canm kardesim ben herkesten önce kendim için yaptım bu arabayı o yüzden benim için pek sıkıntı yok.
ayrıca yakından görüldügünde bence bu yorumu yapan 10 arkadaştan 8 begenicektir.
evet ateşlideyken taktıgım vites topuzu ve iç mekna uyguladıgım damalarada bukadar takılmıtı millet ama toplantılarda abi banada yapalımmı diyen az çıkmıyordu ;)
eylh hocam saol iyi dileklerin için ...
olucak inşallh basıcaz yakında...
teşkrler...
ben o konuyu çözemedim zaten :D
bbs ve borbet e bende karşıyım artık gerçekten çılkı çıktı ben olsam bu arabaya
alpine
http://img52.imageshack.us/img52/167/e3051.jpg
M3
http://www.supercars.net/carpics/2406/1996_BMW_M31.jpg
içinde krem kahve karışımı yapar çok daha kaliteli bir görünüm elde ederdim.
ama tekrar sölüyorum,yaptıgınız gerçekten yabana atılası bir iş değil siz asıl ağır kısımı başarı ıle atlatmışsınız bunlar sadece teferruat
ciddi emek var maaşallah,ancak bencede döşemeler,göğüs ve stoplar orjinale dönmeli daha güzel bir jant ve biraz basıklıkla çok güzel olur zaten rengi oldukça güzel kendini gösteren bir renk.
Evet işte bende onu diyorum ya Xsara'da bile sürekli birşeyler yaptırıyordun sıkıldıkça değişiyordun ki bu aracı tamamen keyif için yaptığın ortada yani kafana eser içini siyah yaparsın,orasını burasını değişirsin v.s Buna pek takılmamak gerek.
Ayrıca fazla silindir(6) göz çıkarmaz diyorum eheh:D:hahaha:
kazasız belasız emeginize saygı duyuyorum cok güzel olmuş ...
6 olmazsa M42 IS+Turbo olur zamanla inşallah gönlüne göre:)
Maşallah Maşallah Maşallah
Canım kardesım maşallah diyerek başlamak istedim çünkü her anını adım adım takip ettiğim aracın son halini gördükten sonra kıskanmamak elde değil doğrusu.Zaman ve sıkıntıları bilmeme rağmen adım adım resimleri gördükten sonra gerçekten inanılmaz bir yoldan çıktığımızın farkına vardım.Aslından bundan sonraki işin daha zor olucak parmakla gösterilmekten sıkıldıktan sonra ne yapıcağını merakla bekliyorum:):).Kazasız sorunsuz bir şekilde keyifle yanlarız inş kardeşim.