O jantlar yerine 16*4 bbsler daha iyi dururdu sanırım renginden dolayı![]()
Maşallah çok emek vermişiniz...
Ne yalan söylim iç mekan benide yıktı..
Ve jantlarda daha güzel olabilir BBS benim şahsi fikrim..
Ama emeğinize sağlık gerçekten uğraşmışsınız uğraştırmışsınız..
Tşkrlr...
Eray valla bu piyasayla bu işlerle şuan hiç bişeye cesaret edemem ama ilerisi için belli olmaz
Tşkrlr...
stop ileride mor olucak o allahın emri ama kalkıp şuan 600-700 tl ayıramam.
orjinal dediginiz demir tampon orjinal 14 jantsa ben o şekilde e30 kullanamm
iç mekan derken rengi sıkıntı degil 2 günlük işi var ama ben fantazi olsun diye topladım haftada bir binicem oda havalar güzel olursa gerisi garajda yatıcak.
Ama 2 tane recaro koltuk alırsam herşey bir anda degişir.
eywlh tşkrlr...
olur olur zamanı gelince recaroda olur
çok sıkıntı yapmıyorum bir anda belki içi full degişir
tşkrlr..
/// Swap 30
Kardeşim sakallı görmekte nasip olur seni inşlh
Evet cooper s aldım yaptım sattım ap 2219
çok zewkliydi ama evlenince sattım
şimdide mitsubishi outlander T aile Modundayım...
Hayalimde full restorasyon vardı oda bitiyıor kısmetse bakalım artık bundan sonra bi american toplarız belki![]()
/// Swap 30
herşeyi çok güzel planlamışsın yapmışsında. jantlar ve iç kısım olmamış bence tabı zevkler ayrıdır senın ıcıne sınıyorsa sıkıntı yok. ama cok mavı olmus sankı ya.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Masallah ciddi bi ugras olmus emeginize saglik ancak ic dosemeler ve jantlar arabanin ustundeki butun emekleri yok etmis. Sahsi fikrim bej yada koyu taba ic dosemeler orjinal gous arabanin gruntusunu bambaska yapicaktir. Ama yinede emeginize saglik arac ilk haline gore altin olmus
bukadar kesin ve net yani
10-11 aylık emegimiz mavi döşeme ve herkesten biraz farkı olsun diye taktıgımız janttan yok olup gitmez bence
artık bbs rs1 ve borbet replikası taksilerde çogunlukla
aklımda ilk işe başlarken rs1 vardı.
Biz arabayı tamamlayana kadar çinliler saolsun piyasayı rs1 e bogdu![]()
/// Swap 30
emek ortada gerçekten tebrik ederim keşke içini simsiyah deri kaplatsaydınız daha yakısırdı bnce güle güle kullan kazasız belasız inş...
Valla arastirinca orjinal rs 1 cikio ortayave emin olun rs1 in orjinali 1 km oteden ben burdayim dio
Yani araba distan cok guzel gozukuyo gercekten yanlis anlmaayin yani hani bende bole bi yorum alsam cok sinirlenirdim
ama cidden icini sole on gousu orjinal olcak sekilde ic dosemeler taba rengi yada bej rengi olsa arabanin disardan goruneni cok farkedicek
yada one ikitane kirmizi recaro konur arka koluklari iptal edilir bide ufak sparco yada herhangi kucuk bi yaris direksionu olur siyah gousle gercekten guzel olur
jant olarak borbet sakin da orjinal rs1 biraz ortaligi kurcaliyarak bulabilirsiniz diye dusunuyorum. Onun disinda da bbs LM olabilir vs.vs. tabi bunlar gercekten kisisel zevkler arabanin icinde sizin mutlu olmaniz daha onemli aracinizi siz begeniosaniz kim ne derse desin en guzel arac odur
![]()
![]()
arabanın torpido vs. FLOK BOYA belki trde bunu yaptıran ilklerdenim kimse FLOK BOYA yı torpido vs. atmaz hem maliyet hem yapan kişi onu yapana kadar bir sürü siparişini yapıp daha çok kazanır.Ama hatır gönüle parası neyse fazlasıyla verilip yapıldı.Hee dersenki neden mavi ilk boyaya gittiginde siyah diye yolladım ama bu benim hayalimdi ne olursa olsun abestte dursa degisik olsun istedim.
İstedigim an siyaha çevirebilirim ama bu belki 1 sene sonra olur belki hiç olmaz
rs1 mevzusuda evet haklısın orj. rs kendini belli eder ama ortalıkta bukadar replikası varken bende oluşan soguklugundan dolayı o sayfa kapandı.
Şimdi araba bitti diyince araba bitmez.Yarın bir gün bakarsın başka jant alırım.
Direksiyonum zaten M2 onu alcantra kaplatıcam ///M dikişli ovar.
Sonra mor stop e30 un vaz geçilmezi iyi para hemde sadece almanyadan gelen 2.eli
blablabla.... eksik ve zevk bitmez anlıcan her dönem degişir arabanın 4 bir yanı![]()
/// Swap 30
gerçekten helali var projenin dostum kazasız belasız hayırlı sürüşler iyi yanlamalar)
-Mapped by Chare-
-By Chare VTS Spec-
-07 AKS 99-
maşalla baştan sona mükemmel olmuş.
kazasız belasız keyifli sürüşler![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
ilk defa böyle restore edilmiş bi arabanın konusuna yazıyorum , verilen emek zaman gerçekten takdire şayan![]()
Valla abicim bu kadar emeğe bu değişime cms 40 jantta taksanız , içine koltuk yerine taburede koysanız gerçekten takdir edilecek çaba emek var araba üzerindeBu halide çok güzel olmuş allah kaza bela vermesin güle güle binin .
gerçekten büyük emek var, allah kaza bela göstermesin maşallah....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)