User Tag List

Sayfa 16/31 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon
589 sonuçtan 286 ile 304 arası

Konu: '84 e30 coupe twın carb...

ondertopcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah kaza bela vermesin Maşallah ilerki dönemde jant şart ama
    EkN garage

evolander - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jant için komisyon postuna dikkat kurun vakfı BBS ve BORBET harici alacagınız hediyeye açıgım

ycLbLgn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    masallah kazasız belasız kullanmak nasip olsn inş .
    06 Z 7330/e46
    16RV840/Leon
    38EG636/A3
    38YS538/Vti
    64KD732/E200
    38NN354/GTi
    38ZH434/GTi
    38AG367/GTi
    38VT012/Vti
    38YY502/GTi
    38YE602/GTi
    3YR792/206
    38YE341/GTi
    38AV256/GTi

Acurol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah çok beğendim. Yalnız herkesin dediği gibi bende döşemelerden mutsuzum Gri yada kırık beyaz tonunda döşemeler olsaydı hatta mercedeslerdeki gibi renkli cam olsaydı içerisi çok ferah görünürdü. Jant konusuna gelince farklı olmanızı takdir ediyorum. Fakat daha orijinal jantlar var piyasada onları tercih edebilirdiniz. Tekrar çok beğendim güle güle kullanın.
    Gott weiss ich will kein engel sein...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah abi açaltınca çok daha iyi olmuş bencede daha iyi bir jantı hakediyor kazasız belasız

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Smile

Alıntı evolander Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün egzoscudaydım istedigim çift çıkışı bulamadım o yüzden acelede etmedim sırada o iş var startech stoplar artık önümüzdeki yaza inşlh...
    Volkan abi bulursan eğer Borla'nın DTM tarzı çift çıkış tamamı krom egzosları var,190-E30 tarzı arabalara çok yakışıyor.+Alpina replika jant bakabilirsin ileride geçenlerde gördüm güzel duruyor.
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

OmerBLN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnan ben okurken yoruldum sen yaparken neler çektin kimbilir.Öncelikle emeğine sağlık cidden araç toplamak çok sabır gerektiren bir iş.Esnaflar adamı canından bezdirir bazen.Bende 3 kez toplattım senin kadar detaylı olmasa da.Ama benim başka bir aracım olmadığından hep yaya kalmıştım cidden bunalıma girdiğim zamanlar olmuştu.
    Araca binecek sensin kendin nasıl mutluysan öyle binmen en güzeli.Ama biz yinede kendi görüşlerimizi belirtiyoruz fikir bakımından belki sana yeni ufuklar açar gibisinden.Kimseninde sana yıkıcı yorum yapıcağını düşünmüyorum sadece uslup farkı vardır yeryer.
    Benimde yorumlarım klasik olucak sadece sanırım.Torpidoyu imkanın varsa siyaha kaplatırsan inan çok daha alımlı olucak hatta dikişleri sadece mavi olsa daha da şık durur.Ama en azından siyaha boyatabilsen bile yeticek.Kendi fikrim toplarken arka stopları yeni tipe çevirseydin daha güncel olabilirdi ve jantlarda cidden göze batan birşey var ama tekrar diyorum senin keyfin ama değiştirirsen bunlar sana fikir verebilir.Onun haricinde gerçekten rengi duruşu toplanılışı hoşuma gitti arabanın resmen süzgeçten araba yapmışsın helal olsun.Başkası olsa söker kümes yapardı o şekilde bırakıp.

If you don't follow through on your dreams, you might as well be a vegetable.

Burt MUNRO

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    elinizde istediğiniz egsozun resmi warsa burda yaptırıp gönderebilirim

+ olarak jant olarak azev replikaları çıktı çok iyiler bi bakmanızı tavsiye ediyorum..

edit: bkz.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...93760141/detay
    ER teknik ısıtma sistemleri

Kat kaloriferi&brülör&hidrafor

sistemleri montaj tamir bakım..

7/24 servis hizmeti..

ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
    0553 227 39 55

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar yorumlar beni asla yıkamaz sıkılmadan olumlu ve olumsuz yorum yapabilirsiniz.
    Bu aracın o halinden bu haline beni yıkamadıysa yanlış anlaşılmasın kimsenin kötü yorumu beni zerre olumsuz etkileyemez...

Şu yenitip stop olayı beni hiç cezbetmiyot baştan sölemek isterim ben modlarım ama orjinaline sadıkta kalırım
    yoksa şuan aracın çamurluklarına 18' sıgar olurdu ve herkesin şu jantı koy yorumlarına katlanmazdım.
    Tabi o yoruma yapan arkadaşlar benden iyisini yapana kadar bilsinlerki ben onlardan daha iyiyim

kimse kırılmasın işin şakası

neyse işte begenende olucak begenmeyende ama işte benim oğlum alayına giderli alayının bakışlarını üstüne çekiyo oda şuan için yeterli

EMEGİME SAYGI SADECE BEYLER...........

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetbaha-drs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Volkan abi bulursan eğer Borla'nın DTM tarzı çift çıkış tamamı krom egzosları var,190-E30 tarzı arabalara çok yakışıyor.+Alpina replika jant bakabilirsin ileride geçenlerde gördüm güzel duruyor.
    Kardeşim sen beni tanıyosun bu yorumlarının + ve - sini ben gerektigi gibi gedigine yorarım sıkıntı yapma ben nasılsa yapmıyorum nee alpina ne bbs ne borbet takmam sadece milletin gözü alıştı diye....

tkarsam kimsenin alışmadıgı ve işte bu jant dedigi bişey olur....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu 45 dk. mı aldı.. Ama pişman olmadım okurken çok güzel bir proje emeğinize sağlık..
    Jant konusunda size katılıyorum BBS ve borbet artık 'Ankara Mamak telsiz taxi styla' oldu maalesef ne kadar yakışıklı olsada bu jantlar.. Yalnız eski jantları şu anki jantlarından iyi duruyor gerçekten eski jantları speedline modeline benziyor.. Ama iç mekana girmeyim Bu uğraşı veren bu zevkli modeli ve rengi seçenin iç mekan zevki bu değildir diye düşünüyorum naçizane.. Bir E30 kazandırdığınız için de ayrı yeten teşekkürler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim ben bu aracı yaparken bikere yapım senlerce bineyim diye yapmadım emin ol
    En başta siyahtı kararım ama dedim içimde kalmasın nasıl olursa olsun denicem dedim
    Hatta geçen eşime dedim bak gine kararıma gider yaptım inmadımdan kendim ettim gine kendim buldum bida sil baştan uğraşıcam dedim oda boşver en azından içinde kalmadı bu senin zevkin senin oyuncagın olmadıysa aklında ne varsa onu yaparsın deyip benim destekçim oldu....

aynende eşimin dedigi gibi şimdi olmadıysa yarın herşey degişir bakarsın yarına her şey biter bide m50 motor atarız sonuçta o benim oğlum onu büyütucem

-batu- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Flock asla alcantrayla karşılaştırılamaz ben bikere yaptırmışm bulundum keşke direk alcantra kaplatsaydım...

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonuçda restorasyon ve modifiye bir arada yapılmış eğer araç sahibi aracından memnunsa yaptığı her şey ona göre güzeldir estetik açıdan olumsuz yönler olabilir ama ekstrem bir proje uç noktalarda olması gayet normal bence yapılan işi takdir ediyorum arkadaşımızıda sabrından dolayı kutluyorum eline sağlık diyorum 10 numara 5 yıldız bence
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

zeipower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kozmetik olarak insanların görüşleri gerçekten çok farklı bazı seçimlerde bende farklı olabilirdi dedim ama çok büyük bir emek var ortada, gerçekten tebrik ediyorum.
    EKN Garage

ByShaGGy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı evolander Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Israrla BBS ve BORBET takmıyorum
    o zaman sana ısrarla KESKİN KT 1 tawsiye ediorum ACİLLLL ))

06 JJ 682 YeLLow 106 GTİ
    06 JR 915 YeLLow MİNİ COOPER

b.ustaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu şimdi gördüm ve baştan sona inceledim. benimde bu şekilde bir projeye ihtiyacım var örnek amaçlı. konu iyi oldu yani ama şahsi fikirlerimi de belirteyim yanlış anlamazsanız.

renk olabilcek en iyi renk bence... çok sevdiğim bir renk. ayrıca çok iyi toplanmış gerçekten. ancak, jant ve iç döşeme kısmında bence güzel olmamış ancak siz bu şekilde beğeniyorsanız tabii ki bize pek laf düşmez

inşallah benimde aklımda bu şekilde bir proje var ve bir çok şeyi sizden örnek alıcam

hayırlı uğurlu olsun aracınız, iyi günlerde kullanın

ByShaGGy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı b.ustaoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuyu şimdi gördüm ve baştan sona inceledim. benimde bu şekilde bir projeye ihtiyacım var örnek amaçlı. konu iyi oldu yani ama şahsi fikirlerimi de belirteyim yanlış anlamazsanız.

renk olabilcek en iyi renk bence... çok sevdiğim bir renk. ayrıca çok iyi toplanmış gerçekten. ancak, jant ve iç döşeme kısmında bence güzel olmamış ancak siz bu şekilde beğeniyorsanız tabii ki bize pek laf düşmez

inşallah benimde aklımda bu şekilde bir proje var ve bir çok şeyi sizden örnek alıcam

hayırlı uğurlu olsun aracınız, iyi günlerde kullanın

e30 projesi yapıcaksan bide buna bak fikir alış werişi için

http://mmpowergarage.com/projed.asp?id=24
    06 JJ 682 YeLLow 106 GTİ
    06 JR 915 YeLLow MİNİ COOPER

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)