Allah kaza bela vermesin Maşallah ilerki dönemde jant şart ama![]()
masallah kazasız belasız kullanmak nasip olsn inş .
06 Z 7330/e46
16RV840/Leon
38EG636/A3
38YS538/Vti
64KD732/E200
38NN354/GTi
38ZH434/GTi
38AG367/GTi
38VT012/Vti
38YY502/GTi
38YE602/GTi
3YR792/206
38YE341/GTi
38AV256/GTi
Maşallah çok beğendim. Yalnızherkesin dediği gibi bende döşemelerden mutsuzum
Gri yada kırık beyaz tonunda döşemeler olsaydı hatta mercedeslerdeki gibi renkli cam olsaydı içerisi çok ferah görünürdü. Jant konusuna gelince farklı olmanızı takdir ediyorum. Fakat daha orijinal jantlar var piyasada onları tercih edebilirdiniz. Tekrar çok beğendim güle güle kullanın.
Gott weiss ich will kein engel sein...
maşallah abi açaltınca çok daha iyi olmuş bencede daha iyi bir jantı hakediyorkazasız belasız
İnan ben okurken yoruldum sen yaparken neler çektin kimbilir.Öncelikle emeğine sağlık cidden araç toplamak çok sabır gerektiren bir iş.Esnaflar adamı canından bezdirir bazen.Bende 3 kez toplattım senin kadar detaylı olmasa da.Ama benim başka bir aracım olmadığından hep yaya kalmıştım cidden bunalıma girdiğim zamanlar olmuştu.
Araca binecek sensin kendin nasıl mutluysan öyle binmen en güzeli.Ama biz yinede kendi görüşlerimizi belirtiyoruz fikir bakımından belki sana yeni ufuklar açar gibisinden.Kimseninde sana yıkıcı yorum yapıcağını düşünmüyorum sadece uslup farkı vardır yeryer.
Benimde yorumlarım klasik olucak sadece sanırım.Torpidoyu imkanın varsa siyaha kaplatırsan inan çok daha alımlı olucak hatta dikişleri sadece mavi olsa daha da şık durur.Ama en azından siyaha boyatabilsen bile yeticek.Kendi fikrim toplarken arka stopları yeni tipe çevirseydin daha güncel olabilirdi ve jantlarda cidden göze batan birşey var ama tekrar diyorum senin keyfin ama değiştirirsen bunlar sana fikir verebilir.Onun haricinde gerçekten rengi duruşu toplanılışı hoşuma gitti arabanın resmen süzgeçten araba yapmışsın helal olsun.Başkası olsa söker kümes yapardı o şekilde bırakıp.
![]()
If you don't follow through on your dreams, you might as well be a vegetable.
Burt MUNRO
elinizde istediğiniz egsozun resmi warsa burda yaptırıp gönderebilirim
+ olarak jant olarak azev replikaları çıktı çok iyiler bi bakmanızı tavsiye ediyorum..
edit: bkz.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...93760141/detay
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
Arkadaşlar yorumlar beni asla yıkamaz sıkılmadan olumlu ve olumsuz yorum yapabilirsiniz.
Bu aracın o halinden bu haline beni yıkamadıysa yanlış anlaşılmasın kimsenin kötü yorumu beni zerre olumsuz etkileyemez...
Şu yenitip stop olayı beni hiç cezbetmiyot baştan sölemek isterim ben modlarım ama orjinaline sadıkta kalırım
yoksa şuan aracın çamurluklarına 18' sıgar olurdu ve herkesin şu jantı koy yorumlarına katlanmazdım.
Tabi o yoruma yapan arkadaşlar benden iyisini yapana kadar bilsinlerki ben onlardan daha iyiyim
kimse kırılmasın işin şakası
neyse işte begenende olucak begenmeyende ama işte benim oğlum alayına giderli alayının bakışlarını üstüne çekiyo oda şuan için yeterli
EMEGİME SAYGI SADECE BEYLER...........
Kardeşim sen beni tanıyosun bu yorumlarının + ve - sini ben gerektigi gibi gedigine yorarım sıkıntı yapma ben nasılsa yapmıyorum nee alpina ne bbs ne borbet takmam sadece milletin gözü alıştı diye....
tkarsam kimsenin alışmadıgı ve işte bu jant dedigi bişey olur....
![]()
Konu 45 dk. mı aldı.. Ama pişman olmadım okurken çok güzel bir proje emeğinize sağlık..
Jant konusunda size katılıyorum BBS ve borbet artık 'Ankara Mamak telsiz taxi styla' oldu maalesef ne kadar yakışıklı olsada bu jantlar.. Yalnız eski jantları şu anki jantlarından iyi duruyor gerçekten eski jantları speedline modeline benziyor.. Ama iç mekana girmeyimBu uğraşı veren bu zevkli modeli ve rengi seçenin iç mekan zevki bu değildir diye düşünüyorum naçizane.. Bir E30 kazandırdığınız için de ayrı yeten teşekkürler..
Kardeşim ben bu aracı yaparken bikere yapım senlerce bineyim diye yapmadım emin ol
En başta siyahtı kararım ama dedim içimde kalmasın nasıl olursa olsun denicem dedim
Hatta geçen eşime dedim bak gine kararıma gider yaptım inmadımdan kendim ettim gine kendim buldum bida sil baştan uğraşıcam dedim oda boşver en azından içinde kalmadı bu senin zevkin senin oyuncagın olmadıysa aklında ne varsa onu yaparsın deyip benim destekçim oldu....
aynende eşimin dedigi gibi şimdi olmadıysa yarın herşey degişir bakarsın yarına her şey biter bide m50 motor atarız sonuçta o benim oğlum onu büyütucem![]()
Flock asla alcantrayla karşılaştırılamaz ben bikere yaptırmışm bulundum keşke direk alcantra kaplatsaydım...
sonuçda restorasyon ve modifiye bir arada yapılmış eğer araç sahibi aracından memnunsa yaptığı her şey ona göre güzeldir estetik açıdan olumsuz yönler olabilir ama ekstrem bir proje uç noktalarda olması gayet normal bence yapılan işi takdir ediyorum arkadaşımızıda sabrından dolayı kutluyorum eline sağlık diyorum 10 numara 5 yıldız bence![]()
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Kozmetik olarak insanların görüşleri gerçekten çok farklı bazı seçimlerde bende farklı olabilirdi dedim ama çok büyük bir emek var ortada, gerçekten tebrik ediyorum.
EKN Garage
konuyu şimdi gördüm ve baştan sona inceledim. benimde bu şekilde bir projeye ihtiyacım var örnek amaçlı. konu iyi oldu yaniama şahsi fikirlerimi de belirteyim yanlış anlamazsanız.
renk olabilcek en iyi renk bence... çok sevdiğim bir renk. ayrıca çok iyi toplanmış gerçekten. ancak, jant ve iç döşeme kısmında bence güzel olmamış ancak siz bu şekilde beğeniyorsanız tabii ki bize pek laf düşmez
inşallah benimde aklımda bu şekilde bir proje var ve bir çok şeyi sizden örnek alıcam
hayırlı uğurlu olsun aracınız, iyi günlerde kullanın![]()
e30 projesi yapıcaksan bide buna bak fikir alış werişi için
http://mmpowergarage.com/projed.asp?id=24
06 JJ 682 YeLLow 106 GTİ
06 JR 915 YeLLow MİNİ COOPER
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)