|
|
#1 | |||
![]() |
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Merhaba arkadaşlar foruma yıllardır uyeyım ama hıc fotograf paylasma zahmetınde bulunmamıstım =) suana kadar sahıp oldugum araclar ve rahmetlı arıf kardesımden aldıgım czt ye bınıyorum suan elımde sımdılık bı fotograflar var havaların duzelmesı ıle guzel bır cıla sonrası daha guzel ve guncel yapılan uygulamaları resımler cekıp paylasacagım sımıdıden ıyı ve kotu yorumlarınız ıcın tesekkurler ıyı seyırler =) __________________________________ R-Turbo Arif Gökdemir
Son Düzenleyen KIVANÇ; 31-01-2012 22:51. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: ZPU civic ...
|
arabaların hepsinin kırmızı oluşu dikkat çekici ve güzel kazasız belasız sürüşler ..
arif kardeşimizinde mekanı cennet olsun __________________________________ toprağımızınn üstünde şerefsiz yaşamaktansa toprağın altında yatmayı şeref sayarızz ... 0532 687 45 61 yasin GÜNER ... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Clio rs
|
Çok güzel araç şu CZT ler
Virajlarda biraz sıkıntılı diye biliyorum ... Arif için zaten söylencek söz yok Sitede baya konusu vardı Çok sevilen bir arkadaşmış yakınen tanımam Ona olan saygı ve sevgi bu stickerler çok güzel bir jest olmuş Gönlüne sağlık __________________________________ Teşekkürler Renault Mais Baday Cotech Merdan Power
Teşekkürler AHM Performance |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: (Red İes Satıldı) VTİ Aranıyor..
|
maşallah kazasız belasız
__________________________________ TEKİRDAG-GARAGE |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
allah mekanını cennet etsın
kazasız belasız bının
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: -
|
Rud a Arif kardeşimizdeyken binmiştim,sempatik güzel bir araba iyi günlerde kullanırsın inşallah.
Arif kardeşimizi de unutmadık,mekanı cennet olsun. __________________________________ money talks bullshit walks |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: astra 2.0
|
Guzel kvanc focusun guzel giderdi. Senin eski astranin fotolari v.s olacakti bende
Arif allah rahmet eylesin cok iyiydi cok hala inanamiyorum |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Volkswagen
|
![]() Antalya'ya geldiğiniz gün yoktum.Memiş abi Rc satıldı yeğen dedi.Arif arkadaşıda görmüş olurdum. Allah mekanını cennet eylesin.Amin. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
herkeze ayrı ayrı tesekkur ederım ıyı dıleklerınız ıcın =)
__________________________________ R-Turbo Arif Gökdemir
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: korsa...
|
allah kaza bela vermsın.rud u gorunce duyunca cok pıs oluyorum.arıfım mekanın cennet olsun.kalbımızdesın
__________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
|
|
#11 | |
![]() |
rc yı almaya arıfle gelmıstık memıs abı sagolsun halada gorusrum 10 numara ınsan ve cok guzel agırlamıstı bızı ep3 sevdasına aslında satmıstım rc yı yoksa satmayı pek dusunmuyodum ama malum fıyatlar yuksek olunca bırde czt gozumde cok guzel gozukmeye baslamıstı son gunlerde =) __________________________________ R-Turbo Arif Gökdemir
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: 220-221
|
maşallah kıvanç kardeşim arabalarının hepsi güzel ama CZTnin hepimiz için yeri çok farklı
Mekanı cennet olsun Arif kardeşimin __________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: civic
|
focus zamanı koltuklarımla jantlarımı çok istemiştin Kıvanç vermemiştim
tüm araçların güzel, czt çok anlamlı.. Arif'imizin mekanı cennet olsun tekrardan.. __________________________________ . |
|
|
|
|
|
#14 | |
![]() |
ahaha aynen koltuklar ıcın ne dil dokmustum sana ama sadece ıstemekle kalmıstık=) __________________________________ R-Turbo Arif Gökdemir
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
tesekkur ederım evet bıraz vıraj konusunda sıkıntılı bı arac STİCKER konusuna gelınce elımde daha var arabasına yapıstırmak ısteyenler olursa benden alabılırler
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: EK4 Vti-Ae86-E30 318is Coupe-E39 528ia-1.3cdti
|
RUD başka... Mekanı cennet olsun tekrardan.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: 2xCaravella t5, 16 D 1037 :)
|
Arif için söyluyebılcek hıc bir söz bulamıyorum RUH Cztsı varken cok kahrımı cektı arabasını sattı RUD'u aldı denemedıgım araba kalmadı combo bursa'da m3 varmı m3le deniyeyim arabamı göreyim diyordu otobana cıkcagı aksamlar beni arıyordu combom otobana cıkyorum bakalım neler yapcak bizim tospa diyodu duygulandım tekrardan... SALI günü olan konusmalarımız duruyor daha hala yarın arkadaşa clıo rs alıcaz bide ona saplıyayım dıyordu :S
Allah kaza bela vermesin kardeşim... |
|
|
|
|
|
#18 | |
![]() |
|
|
|