Dip basık foto atarsan daha iyi olur :)
Printable View
hade hayırlısı
araç sedanmı hbmi merak ettim maşallah sürüngen tabiri için yolu var daha :)
o inanmıyan arkadaşlar herşeyin en iyisini kendileri yapıyor sanıyorlarda ondan okadar basıp 2 kişi binim yada tüm kasislerde araçtakileri indiripte geziyorlar
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...36754369_n.jpg
ben bu şekilde 5 kişi biniyorum hiç sürtme falanda yapmıyor benimki
akşam akşam zübeyde han. cd sinde gördüm ben servisteydim işe gidiyordum yolda daha iyi görünüyor kardeşim
eser kardeşim o araca 5 kişi binersin uzun yolda yaparsın rahat rahat ama gel bakalım o aracı ş.içinde kasislerin bol olduğu bir yerde 5 kişi bin ve o araç kasislerden sürtmeden askıda kalmadan nasıl kullanıcaksın bunu açıklarmısın bana
ayrıca bu benim ilk basık aracım değil yeri geldi ben sadece 2 kişi bile binince kasislerde sürtecek derecede basık aracımda oldu benim
benim evimden E 5 e,otobana cıkmak ıcın 18 tane tümsek geçiosun bu 18 tane tümsektede ne bu clio ne dıer cliolarmız ne Melih'in Fiestası ne son cliosu nede benim 106 ım surtmuo geçmesini bilmek lazım ve benım de en sevmedıgım şey arabadan ınsan ındırmektır geçiçek olan şöför heryerden geçer
benim bir lafım vardır:
basık araba kullanmak sanattır,herkez sanatçı olamaz!
edit:Sedat lastık tam sağ tam sol dönmüycek sürtücek işte aşk o zaman başlıyor :D
basıklık olayı sıktı artık cıdden a.g basık arabaları ezcem dozerle:D
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...63834564_n.jpg
buyur aracı ilk bastığım zaman bu şekildeydi 2 tampon ve bolca karlık kırınca mecbur yükselttim
ve bende şu anda bile hala tam tur dönmüyor ist deki kasisler nasıldır bilmiyorum ama bizim burdakiler efsane olmaya aday kasislerdir
doğrudur kaldırımda ama taş çatlasa 5 cm anca gelir o kaldırım
neyse havalar düzelsin güzel 1-2 poz çekip konu açıcam
taş çatlasa 5 cm dıosun mıllet arabasını 5 cm dusurunce konu açıyor surungen die :) 5 cm az buz bır mesefa değil
neyse konumuz senın araban değil,konu bu gri clionun surungen olmaması ki araba gerçekten sanki 5 cm yaydan 1 bakla kesılmıs gibi yada orjınal yaydan 2.5 bakla :)
Araba sürüngen değil beyler hepimiz hem fikiriz nokta :)
Bu arada geçenlerde gördüm senin focusunu.. Konuyu açan arkadaşa diyorum. Bence öndeki ledleri sökersen daha yakışıklı durur aracın.. Sanırım ucuz birşeyden takmışsın kötü duruyor :) Şahsi görüşüm tabii.. :)
Kartel korumam yere 2 parmak mersindeki herkeze göre arabam sürüngen,
Ama bana göre değil. Kartel korumamı söküp kartel yere 2 parmak ön tamponum yere 1 parmak olduğu gün arabam sürüngen derim.
Düşük-basık-sürüngen hepsi farklı bana göre..
Başlık biraz olay yarattı ama Maşallah aracına zamanla ufak dokunuşlarla çok daha güzel olur:)