zımba gıbıler masallah ...
Printable View
zımba gıbıler masallah ...
Bunlarla 190 yaptığımız videoyu koyim mi lan? :D ahaha
maşallah çok güzeller ikiside bir Değer :)
Maşallah ikiside bebek gibi
beyazı denizliden mi aldınız_?????
vay arkadaş ne babalar varya keşke bizim pederde böyle hasta olsaydı inşallah ben oğlumun istediği bişeyleri yapmasına yardımcı olucam zamanında arkaya 2 hoparlör taktırcam diye canım çıkardı ikna edene kadar çok şanslısınız araçlar zaten harika kendi dünyanızı kurmuşunuz bir nevi allah kaza bela vermesin mutlu mesut yaşayın
aboo maşallah maşallah 41 kere.... Çok güzel yaaa bunları böyle orjinal ve temiz görebilmek süper birşey kazasız belasız saklamalar... :)
okan maşallah cok güzel şirinler gibiler :D
allah nazardan pasdan cürümeden korusun bunları :)
bu arada pederleri kıyasladım bizimkinin ehliyeti bile yok :D keşke arabalara meraklı olsa bize bitane 131 t stop saklasaymıs :D
Hey maşallah .Allah kem gözlerden korusun
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
gece gece.şimdi incem benim 124ün yanına sohbet etmeye başlıcam.özür dilicem kendinden :D
böyle itinayla baktığınız ve bizimle paylaştığınız için teşekkürler.
videoları özelden alsam nasıl olur.ben de benzin ibresine doğru yatırıyorum da :D valla ben de paylaşmıcam orda burda.hatta sadece kendim izlerim. sırf merak ;) :D :D
çok özeniyorum böyle şeyler gördükçe.. murat takıntısı başladı şimdi de mercedesten sonra :o
süperler nazar değmesin.
okan ne bunlar böyle yaa:) harika duruyorlar reis'de bu işin kurdu anlaşılan :)
Maşallah araçlara canlı görüp inceledık gezdik dolaştık bunlarla hepsi süper :D
maşallah ikisinede çok güzel duruyorlar Allah kazadan belaladan saklasın
Al la buda benden gelsin.
http://b1202.hizliresim.com/u/3/2cwfm.jpg
ulan emre sen varya :D:D harbıden kurdusun la bu işin
son resim olayı bitirmiş lan :D:D afferin emre:D
Emre süprizi patlattı harika çıkmış ellerine sağlık
plakalarda zaten nokta duruyo be kardeşim babam hasta dıyorum ama hakıkaten ole plaka hastalıgı ondan gectı bızede :D
emre davasına ınanmıs guzel poz :D
Bunlar cok ıyı yaa masallah kanka nazar degmesın :)
Nazar değmesin harika araçlar.. Müzelik duruyorlar taciz etmemek lazım :D
maşallah kazasız belasız. babamın ilk arabsıda 124 müş. hala unutamıyo ara ara iç geçiriyo alıp toplayası geliyo. :)
maşallah her iki sinede
hayri depe is lifestyle :)
adam rahatsız personel direksiyonu sat diyorum yok momoları sat diyorum yok ee bari monacoları sat diyorum arabaya takayım yok diyo :D kullanmasa bile olacak adam king oğluda rahatsızın tekide gerçi neyse :D
124 lerimiz gerçekten nadide araçlardır tık sey duyamazsın hiçbirinde 2 aracıda aynı adamdan aldılar orjinal hüseyin abimizin kırmızı 93 94 senesinde getirdiği araba beyaz ise 2005 2006 senelerinde geldi 2010 da okan abilere geçti araba kırmızı hep onlardaydı ama
maşallah ikiside çok diri ve tatlı duruyor :D
mükemmel ikiside...
kocaman maşallah ikisinede ama beyaz ben burdayım dio inş hep böyle kalırlar :)
maşallah kardesım bı ara yapalım nostaljı cıkar sende
maşallah çok güzel ya babana helal olsun güzel bir hobi
maşallah her ikisinede.