Maşallah. Son hali can alıcı :)
Printable View
Maşallah. Son hali can alıcı :)
Arabanın önünde durduğun foto daha iyi bence :)
Maşallah bende bu kadar yakışacağını tahmin edemeyenlerdenim :)
Teşekkürler :)
Valla benim renkten hiç şüphem yoktu ama yakışırmı yakışmazmı emin değildim sanırsam doğru bi iş yaptık :)
abi boyadan numuneye falan gerek yok honda Nh676m moonrock gri :) İyi dileklerin için sağolasın abim :)
Abi annem günlere falan gidiyor komşuları toplayıp :D Arka sol kesin sürtme yapar gerek yok :D Tekrar tekrar sağol abim :)
Çok sağol cem abi :)
Bakıcaz artık kardeşim :D :D Sağolasın :)
Gökberk efendi gideni aramamak için geleni iyi seçmek zorundayız :) Canlı görürsün acele etme :D
Eyvallah reis çok sağolasın :) ön arka farklı taban genişliği ve ET de olduğundan çok güzel oturdu :)
Hondayı sevmem ama renkleri iyi olabiliyor :D Teşekkürler :)
Meliii abi sağolasın :)
Eyvallah sadıç :)
Bu sefer çataldan içeri girdi :D
Hacı kusura bakma ben bu kadar güzel olacağını düşünememiştim :D Allah razı olsun...
Eyvallah kankacım :) Summer spec sticker ı istiyorum :D
Ne içerken yorum yapıyosun ki yine anlamadım :D
Valla abi biz elimizden geldiğince iyi bakıyoruz :) Arada arka kısmını sağa sola ve kendi ekseni etrafında olmak üzere bişeyler yapıyoruz ama o kadar da olur :D
Eyvallah abim sağolasın :)
Abi sayende oldu bunlar hep :) Allah razı olsun senden...
jantlar benimkilerin aynısı bu renk de bir başka güzel olmuş maşallah :)
Çok çok sağol Serdar'ım :) Ben sadece renge karar verdim :)
Seni mi kırıcam kardeşim onuda koyuyorum :) Bende bu kadar iyi olacağını düşünmüyordum :D
http://img832.imageshack.us/img832/3254/dscf7697p.jpg
ikinizide allah nazarlardan korusun
Maşallah jantlar çok yakışmış...
Bir maşallahta benden gelsin :) böle eski kasaları gördükçe doğan slx e binesim gelmiyor :)
Hahaaha ya okadar olmasada anlami yok zaten, dusun okadar soz verip duruyorum kendime ve kocaoglana, gene arada arkayi birak diye isaret veriyo kanima giriyo namissiz:D citirdan karsi serite attiriyo kicini hergele:) o diil cars filmini izlemisindir, orda bile Hudson Hornet yanida veriyo gazida dipliyo arada:) iste seninki hem yaris gecmisi ilede tam o karakter olmus:D
off diyorum maşallah
yıkım olmuş kardeşim tekrar kocaman maşallah allah nazarlardan saklasın...
Niye öyle diyorsun yahu olsa temiz bi slx bende binerim :) Teşekkürler :)
Şu an istem dışı sapıtmaları mevcut abi arka lastikler dişli ama V desen lastik harbiden kötüymüş :D Gerçi 4 yıllık lastik ama yağmurda 2 de dip gaz yapınca arka sola doğru gelmeye başlıyor :D
Eyvallah kardeşim :)
Ooo kankacım sağolasın :)
brom eline koluna ayağına sağlık baya güzel oldu jantlar ama ben sadece fotoğraftan gördüm bursaya döndüğümde bakıcam işçiliğine :) :)
araç ateş ediyor, harika !