güzel olmuş Koray, eline sağlık ;)
spacer şart, eğer tornada yaptıracaksan çamurluk ağızlarına kadar gelsin jantlar o zmn çok daha güzel durur ;)
Printable View
güzel olmuş Koray, eline sağlık ;)
spacer şart, eğer tornada yaptıracaksan çamurluk ağızlarına kadar gelsin jantlar o zmn çok daha güzel durur ;)
gerçekten bombayı sonda patlattın :D arabanın ruhuna birebir uyum sağlamış maşallah diyelim :icon_tup:
Hey maşAllah! Jantlar tansiyon yükseltir kardeşim. :D Nazar değmesin. :)
olay budur, bu jant artık değişmemeli bence de mükemmel olmuş hakaten :) güle güle kullan maşallah, bir ara senin jant değişimin kadar don değişmediğimi fark ettim :D ama bu son nokta olmuş hakkaten mükemmel :)
Sen her yeni fotoğraf yüklediğinde bana bişeyler oluyo koray abi :D :D
Sağol ustam benim :) Spacer lar aynen dediğin şekilde yaptırılıcak :)
Ömer sağol kardeşim bombayı patlatıp noktayı koydum :D
Kanka sağolasın :) İlk gördüğüm an jantları benimda tansiyonum yükselmişti :)
Artık jant değişmeyecek abi bunlar evlatın son jantları :) Artık motora bir şeyler yapabilirim :D
Ben her jant değiştirdiğimde sac ilk araba ilk defa jant alıyomuş gibi oluyorum kardeşim ondandır :)
durdun durdun turnayı gözünden vurdun :) benim o beğendiğim abarth jantlarından bile güzel ve kaliteli durmuş koray. hadi hayırlısı olsun. güle güle kullan. ağırlığı felan nasıl istediğin gibi mi peki?
bu jantları değiştirirsen süresiz banlarım haberin olsun :D
Aşkı tarif et dediler arabamızı gösterdik :D :D :D :D
Abim jantlar inanılmaz kaliteli ve hafif arabada sanki 13 jant var :) Tam ölçmedim ama hafifler :) çok teşekkür ederim abim :)
Anlaşıldı tamam :D :D :D :D
sana yorum yapmıyorum artık benzin alır gibi jant alıyosun olum :D
jantlar nokta olmuş walla ,kazasız belasız ...
Bi güncelleme de benden gelsin :) bugun benm arabanın yanına gittiğimde kuzu kuzu yatıyodu :D bende dayanamadım hesap makinesiyle bi spy foto çekeyim dedim :D
http://i42.tinypic.com/34fmyyg.jpg
Maşallahhh :icon_tup:
Vay kardeşim sağolasın :) Bu da benden gelsin... Cumartesi pazar Eskişehir de ki BATTALGAZİ rallisindeydik servis alanında dururken Kerem DEVECİ arkadaşımız çekmiş fotoğrafını çok hoşuma gitti paylaşmak istedim :)
http://img211.imageshack.us/img211/9707/krm.jpg
Maşallah Jantlarda Mükemmel :)
vay bizim Kerem'e bak :)
gerçekten hoş bir kare, resmi çeken hoş, içindeki bambaşka bişey zaten. Umarım Rabbim nazarlardan saklar :) MaşAllah.