haha imzayı bende merak ettim
Printable View
haha imzayı bende merak ettim
Maşallah.cok guzel
En son halinden bir poz koyalım :) Orj jantlar ile :)
http://img855.imageshack.us/img855/7182/koray162.jpg
Vah deli duruyor sadıc Masallah :)
Daha güzel olmuş panpa.
Satılık Speedline hemde orijinal :p :D
baya iyi durmuş.
maşallah kardeşim bence değişme jantları :)
Sen bir de tam arkadan bak sadıç :) Sağolasın :)
Eyvallah panpa senin jantlar bana gelmez bijon çaplarımız farklı :)
Jantları sökücez ama bizde olduğu için sorun yok :) Başka bir jant takıcam en kısa sürede :)
bu jantlar cok iyi olmus bence hic cikarmayin
masallah
Maşallah çok güzel duruyor :)
Maşallah kanka cok kıyak olmus jantlar bide gobeklerıni ayarladın mı dadından yenmez :D
Hey yavrum Kara Delikanlı be. 41 Kere Maşallah kardeşim iyi olmuş böyle. :)
maşallah kazasız belasız. ayrıca lastik yanakları ufalırsa son fotoğrafdaki jant hiçbirine değişilmez : )
maaşallah ofsetli saçlardan sonra bide bu jantlar çok yakışmış hatta en iyi duran jantlar bunlar.. koltuğunda şeytan tüyü var bu aracın :D
Masallah ya son jantlar cok uyum saglamıs tekrar masallah kazasız belasız..
Maşallah son jantlar harbi efsane olmuş İstanbul park'ta görmüştüm geçen hafta :) Kazasız belasız.
Jantları çıkartmam gerekicek çünkü magnezyum ve üretimi 30 yıldan eski olan bir jant... Malzeme kalitesi zamanla eskiyor. Ama organizasyonlara giderken bu jantlarımı takarım :)
Eyvallah kardeşim sağol :)
Kanka göbekleri varda üstüne abarth akrebi çıkarttıramadım reklamcıdan :D Sağol bu arada :)
Eyvallah zır stock albea king :)
Agah bu jantlara 50 yanaktan ufak bir yanak koyarsak jantları çatlatırız en ufak bir çukurda gerek yok :) Sağol kardeşim :)
Sağolasın abim :) Benim gözümde de beyaz compomotiveler en çok yakışanıydı geri alan kadar bakıcaz bir çaresine :) Koltuğunda şeytan tüyü kesin var :D
Teşekkürler sinan :)
Teşekkür ederim kardeşim doğrudur geçen hafta ist park taydık :)
Maşallah yeter artık jant - lastik işinemi gircen yeter daaa :D
çok güzel olmuş son hali ile jantlarla maşallah :)