|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Renault - Clio RSi
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve son! ![]() iyi kötü 4 yılımı geçirdim gerçekten severek değil taparak kullanıyordum arkadaşım bariyere girince ayrılmak zorunda kaldık... __________________________________ "Hayat bir *ok değil gelir gidersin sadece" |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
maşallah güzel araçmış bir ara bir cıkmacı arkadaş alıcaktı
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
geçmiş olsun,Allah daha iyilerini nasip eder biri gider biri gelir
çok oldu alalı,ufak ufak satılmaya bıle başlanmıştır __________________________________ JoYTeaM
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
maslak sanayiden bir çıkmacı arkadaş aldı sefaköyden bir arkadaşla beraber toplayacaklarmış sanırım alan hayrını görsün şu saatten sonra
__________________________________ "Hayat bir *ok değil gelir gidersin sadece" |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: arnavut ciğeri
|
sarı sarı güzelmişte..Geçmiş olsun.Daha iyileri nasip olsn.
__________________________________ CRM Performance
Atletic Spor Center |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim yenisini önümüzde ki hafta alıyorum ALLAH nasip ederse...
__________________________________ "Hayat bir *ok değil gelir gidersin sadece" |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
maslak değil ikitelli Atatürk sanayiden toplamak için aldı ama vazgeçti hurdaya cıktı araba şimdi satıolar ufak ufak
__________________________________ JoYTeaM
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: ' 93 Doğan SL
|
yazık olmuş.
allah daha iyilerini nasip etsin. |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
zaten hiç içime sinerek satmamıştım hurdaya ayrılsın istiyordum yarın bir gün karşıma çıksa üzülürdüm çünkü.herkese çok teşekkür ederim... bir şanssızlık var ama çözemedim çok güzel 2 tane araç kaçırdım son 1 buçuk ayımıda eli yüzü düzgününü aramakla geçti bakalım her şeyde vardır bir hayır haftaya yenisini almaya gidiyorum . __________________________________ "Hayat bir *ok değil gelir gidersin sadece" Son Düzenleyen F3Power; 03-02-2012 09:58. |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
Tekrar sölüyorum çok şükür hayattasınız,sizde bişey yok Allah daha ıyılerını nasip eder ki etmiş sanırım,Rabbim yenisinde yaşatmasın böle olayları __________________________________ JoYTeaM
|
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: SATILIK > "AOU" Honda Civic 1.4 is
|
Geçmiş olsun Allah beterlerinden korusun :S
__________________________________ SATILIK > 97 Model, Honda 1.4is http://bit.ly/KACobH SATILIK > HONDA CIVIC 1.4 is EGSOZ SİSTEMİ http://bit.ly/IgHJrh SATILIK > 4x100 JANT + LASTİK http://bit.ly/INNEV7 |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Astra+1.3 Doblo Mk2+1.9 turbosuz doblo Mk1+Lada Samara
|
Gecmıs olsun
__________________________________ 'başka bir gün ölmek üzere hayattayız.' vakit varken tomurcukları topla vakit akıp gidiyor, bugün gülümseyen bu çiçek yarın ölüyor olabilir. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
aynen atalarımız demiş At,avrat,silah diye çok çok acil extrem bir durum olmadıgı surece vermem bende arabamı kımseye verilmezde zaten
__________________________________ JoYTeaM
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: RED VTi
|
geçmiş olsun.allah daha iyilerini nasip etsin
__________________________________ Dünyanın en yüce tahtınada çıksanız oturacağınız yer kendi .ıçınızın üstüdür...
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: F7R Coupe 2.0 16v
|
Gerçekten hak etmediği bir son olmuş, Aynı kasa 1.4rt kullanıcısı olarak üzüldüm ):
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
teşekkür ederim inşallah herkese daha iyilerini nasip eder.
![]() bende normal şartlarda vermiyordum ama bu bana çok çok büyük ders oldu maddiyattan öte manevi ne varsa kaybettim kötü bir şekilde her şeye rağmen can maldan kıymetlidir diyip canın sağolsun dedim ama keşke demeseydim. __________________________________ "Hayat bir *ok değil gelir gidersin sadece" |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |