Coil yok arabada.
Yarış freni koltuk ısıtma kaç tane araçta var tr'de yada varmı?
22.hafta sonrası üretimi bu araç, opsiyon olarak ne seçilebiliyosa tr şartlarında hepsi var.
Printable View
Yarış freni seçilebiliyor sipariş olarak beklerseniz... TR de 2 arabada var biri izmirde Bocada bide dogu illerinden birinde war bende seçicektim bnm aldıgım sıralar opsiyon listesinde yoktu koltuk ısıtmada seçilebiliyo Fakat TR de bilmiyorum...
Opsiyon olarak ne seçilebiliyorsa hepsi var demişsiniz saklama gözleri kış paketi deri koltuklar carbon paket navigasyon varmı?
Saklama gözleri dışında diğerleri yok, belkide ilk sahibi alırken yoktu bu donanımlarda opsiyon olarak ilk gelen araçlardan sonuçta, bende daha ne navi'li ne kış paketli bi araba görmedim piyasada :)
cupra her zmn gecerli arac masallah
Tek gerekli şey yarış freni.
Bende En dolu cupra diyince merak ettim Yarıs freni koltuk ısıtma deri vs var sandım :D İlk gelen cupraları biliyorum bu o değil sanırım cunki 1. beyaz 2.füme 3. bnm sarı geldi sonra pek satılmadı zaten jantlar 5 kola geçti ozamanlar siyah far yoktu 2011 lerin sonunda toplu olarak siyah farlı gelmeye basladı sanırım bu 2011 in ortalarında geldi TR ye :D
Çok teşekkür ederim, cümlemize kaza bela göstermesin rabbim..
Iyi gunlerde kullan kardesim,masallah ;)
Teşekkür ederim Gökhan abi, görüşelim :)
Aracımı sipariş geçtiğimde Standart donanım listesinde Far sensörü yazıyordu fakat araba geldiğinde olmadıgını gördüm bunun yuzunden dogus otoyla bayagı bi papaz oldum listede vardı yoktu vs bayagı görüşmeler yaptım. Far sensörü yok ama TR de bitane beyaz istte Farsensoru olan cupra biliyorum Yurtdısındada pek görmedim far sensörü çok nadir olan bi özellik bu cupralar için...
2011 lerde zaten usb bluetooth standart oldu bnm zamanımda 900kusur TL di...
herkeste bir polo gti aşkı var tamam çok yakışıklı araç ama aynı motora sahip ibiza cupra çok çok daha güzel bir tasarım bana göre :)
anıl maşallah kardeşim aracına ;)
maşallah kazasız belasız
Park sensoru yagmur sensoru usb bluetooth vs vs zaten standart bi far sensoruyle en dolu cupra olmakta güzel bişi ozman izmirdeki yarıs frenli boca Ultra En dolu cupra oluyo :D
Her neyse aracınız çok sık aynı aracı kullanıyoruz nede olsa güle güle binin kazasız belasız donanım sorun değil önemli olan kaput altı bence:)
Kaç binkm de aracınız neler yaptırmayı dusunuosunuz ? :)
İzmir'deki bocada far sensörü var mı? :D
11.500km'de aracım bu şekilde binmeyi düşünüyorum.