Ben de ilk fotodaki halini begenenlerdenim. Kazasız belasız...
Printable View
Ben de ilk fotodaki halini begenenlerdenim. Kazasız belasız...
Maşallah kardeşim çok güzel duruyor :)
maşallah ön farın içini boyarsan daha güzel olur folyo hoş olmamış
tavandaki zımbırtılar güzel olmuş çıkarmasaydın keşke.. bi de onun rüzgarlığı oluyo THULE ydi sanırım markası.. hatta satılık vardı forumda da oylece çok güzel olabilirdi BBSlerle.. konsepti tamamlıyan bişey bence o rüzgarlık vs. ;)
ama genel olarak araba fazla yuvarlak hatlı zaten bi de bbs takıp kamberi de verince iyice artmış o etki.. çok yuvarlak geldi benim gözüme araba bu haliyle.. daha keskin hatlı bi jant yakışır spoon mesela ya da irmscher bulmak en güzeli biraz araştırıp..
Masallah ama jantlar cok kaba durmus daha kıbar ve cok kollu bır jant harıka durabılır ve jantın beyaz olmalı sılver fılan degıl :D
Maşallah iki halide ayrı güzel..
maşallah güzel görünüyor...
gsi ön tamponu ve güzel bir far ile daha güzel olacak sanrım..
ilk hali daha güzelmiş sanki
bencede tenekelerle çok başarılı ama böylede gayet güzel Allah kaza bela vermesin maşallah...
Hepinize yorumlarınızdan dolayı ayrı ayrı tşkr ederim saolun arkadaşLar (:
güzel araç eski halini biliyordum.şimdiki halinide gördüm.
bence farlardaki folyo olmamış,bbs de sevmiyorum bana hoş gözükmüyor. daha farklı bişey olabilirdi jantlar. ben olsam kırmızı-beyaz kombinasyonu yapardım.
geneli güzel diri araç. kazasız belasız..
arka kamberlerinde piyasada yapılma kamberse eger (sanayi işi) bi müddet sonra sıkıntı olucaktır. bende corsa kullanıyorum tecrübeyle sabittir.. ;)
son hali t37 jantlar mı var?nette buna çok benzeyen bir corsa gördüm de
Te37 li izmirde. UP corsa formda konusu var
İlk hali bence de daha başarılı:)
Bbs lerle ön çaprazdan bakınca jip havası gelmiş arabaya. Ama marşpiyerleri beğendim. Nerden aldınız?
maşallah kazasız belasız sevmişimdir bu corsaları hep
Maşallah kazasız belasız..
Farlar dıştan değilde içten karartılsa ve ön lip olarakda oem Opel liplerinden birini tercih etseniz daha şık olabilirdi bence. Maşallah aracınıza.