Maşallah gerçekten çok güzel araç kazasız belasız kafadan biraz daha bastığınızda dahada iyi olur gibi :)
Printable View
Maşallah gerçekten çok güzel araç kazasız belasız kafadan biraz daha bastığınızda dahada iyi olur gibi :)
Sanki spacerda lazım gibi. Maşallah çok güzel duruyor. Güle güle kullan
gercekten kusursuz allah kaza bela vermesin
Maşallah çok güzel bir araç Allah kaza bela göstermesin.
maşallah kazasız belasız yay şart. senın garaja böyle girmiyosa garajını yaptır derım :) Ayrıca foto makınesi ayrı bir güzel :D
maşallah çok güzel,yay olsa daha hoş olur..kazasız belasız..
Herkese teşekkürederim güzel yorumları için :)
İzmirdeki garaja çok bişey yapma şansım yokta Denizlidekine bi sistem düşünüyorum ama maliyetli olcak gibi :) Makina keşke benim olaydı arkadaşımdan ödünç almıştım bende :)Alıntı:
maşallah kazasız belasız yay şart. senın garaja böyle girmiyosa garajını yaptır derım Ayrıca foto makınesi ayrı bir güzel
Yaydan sonra sadece arka taraflara spacer düşünülebilir tabi.Alıntı:
Sanki spacerda lazım gibi. Maşallah çok güzel duruyor. Güle güle kullan
maşallah çok güzel :) özellikle jantlar çok iyi
Aracınızın hakıkatten masallahı var.Yanlız aracınızdan ote plakanıza hayran kaldım :)
Teşekkürederim bende daha arabayı almadan önce ileride bu janttan takarım diyordum :)Alıntı:
maşallah çok güzel özellikle jantlar çok iyi
:) plaka için ugraşmadım desem yalan olur ama şansımda yaver gitti TAN istiyodum zaten sonundaki 89 da tamamen şans eseri oldu ama tam oldu :DAlıntı:
Aracınızın hakıkatten masallahı var.Yanlız aracınızdan ote plakanıza hayran kaldım
Ben ıstabulda yasarken TAN plaka arastırdım 600 milyar istediler :) o zaman ki cahilliğimiz ticari hat plakasıymıs :D.şimdi muğladayım plkalar 2 harflı bır kac sene sonra 3 harfe gecıcek o zaman ayarlıcam bende Soyadımı plakama :)
Maşallah kazasız belasız :)
Maşallah çok güzel aracın.. "Yay şart" diyenleri anlamadım anlayamayacağımda sanırım.. Keyifle kullanırsın umarım.
Üç harfe geçmesi yetmiyo yalnız T harfinede gelmesi gerekiyo malesef. Ben Torbalıdan aldım ordaydı t üç harfliler belli bi bağış yaptım ama yinede çok uyguna geldi:)
Amin sağolun.Alıntı:
Maşallah kazasız belasız
Sağolun. Aslında yay değilde runflat lerden kurtulmak şart :DAlıntı:
Maşallah çok güzel aracın.. "Yay şart" diyenleri anlamadım anlayamayacağımda sanırım.. Keyifle kullanırsın umarım.
Farlar niye öyle yanıyor ya, fotograftan mı acaba, uzun pozlama mı var ilk fotografta ?
uzun pozlama var tabi ama o yananlar far değilde daylightlar yani mecburen patladılar yoksa fotonun geri kalan her yeri karanlık kalıyo ikisinden birini secmek gerekiyodu yani. iki şekildede çektim ama bunu koydum mesela 6. fotodakilerle aynı konumda farlarım.
maşallah kazasız belasız
ilk fotoğraf dışında maşallah :)