:))))) yüzümüzde güzel bir tebessüm oldu :) allah kaza bela vermesin
Printable View
:))))) yüzümüzde güzel bir tebessüm oldu :) allah kaza bela vermesin
ne varsa zaten teyzelerde amcalarda var :D:D
maşallah hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
kardeşim allah kaza bela vermesın güle güle bin masallah..
kilit kaldırılmış..devam yorumlara :)
Aynen lütfen kimse küfürlü konuşmasın ağız tadiyla konumuza bakalım..
Selim başkan hayırlı olsun bigün sevmeye gelebilirim :D
selim hayırlı ugurlu olsun:) 2 tane tayyarın oldu bi video koy bakalım hangısı hızlıı:D
teyze meyce değildi, ben şu beyin conta takıp canı alınmamış lafına takıldım, şimdi siz bu arabaya beyin conta takarsanız biz de size canı alınmış bu arabanın binilmez mi diyelim ?
üstteki mesajlarda herkez demiş ki selim bir sürü araba yürüttü, stock motorla mı yürüttü ? oda modifiye ederek yürüttü sonuçta...
Bir de sanırım type rlar teypsiz kapakla satılmıyordu, türkiyeye klimasız ve teypsiz geliyordu honda türkiye klima ve teybini takıp veriyordu alanlara...
Siyahı ben çok seviyorum bence en güzel renk type rlarda, özellikle boya koruma vs uygulamalarından sonra pırıl pırıl parlıyorlar, güle güle kullanın bu da öyle parlar sanırım...
pıyango desek yerıdır. masallah
Şaka gibi maaşallah be :):):)
öncelikle iyi dileklerin için teşekkür ederim dostum...
senin söyledigin şey dogru haklısın ama sende mevzuyu yanlış anlamışsın bende senelerdir araba yapıyorum yürütüyorum extralar koyuyoruz tabi stok nereye kadar..
arkadaşımında orda demek istedigi tp typer a hiçbirşey yapılmamış daha saglıklı standart zorlanmamış gaz basılmamış..
tabirde şu var canı çıkmamış derken bizim yani seninde benim ve çogu arkadaşımızında yaptıgı gayet normal şeyler yapıyoruz gazlıyoruz sonuçta ve bunlarda gaz arabası tabiricaizse söylenmiş o kelime yani bizde yapıyoruz canını almıyoruz illaki kendimizden sakınıyoruz arabalarımızı...
ama şuda bi gerçek hepimiz işin içindeyiz hiç yay takılmamış hiç filtre eksoz haders ne biliym conta beyin takılmamışla takılmışın arasındada mutlaka fark var sizinde onaylıycagınız gibi tekrar teşekkürler saygılar... :icon_tup:
ve birde typer lar türkiyeye klimasız ve teypsiz geliyor evet elimizde belgelerde var türkiyeye gelince burda takılıyo bu parçalar bizde şuan belgeleri ve o günki katologları var katolog resimlerindede gözüküyo teyp yeri boş kapak var ve o şekilde alınmış sadece klima takılmış teyp dışarda takılmış hatta şuan üzerindeki teyp çerçevesinide teyze yurt dışından bir arkadaşından getirttirmiş durum bu teşekkürler...
Maşallah ...
ön kaput hiç bir fotoğrafta gözükmüyor, özel bir sebebi varmı?
anladığım kadarıyla üstteki fotoğraflarda, ön kaput mugen karbon, (jap 01 e takıldı sanırım)
teyzeden typer da mugen kaputmu olur? gibi bir düşünce hakim olmasın diye özelliklemi çekmediniz.
araca çamur atmak gibi bir niyetim yok, maşallah ok gibi tp.
aracı satıcagım zaman alıcak kişiye herşeyi söylenir bütün evrakları teslim edilir ne yapılmış ne yapılmamış bilgilendirilir bu araç şuan burda satılık olmadıgı için sıkıntı yok şuan bu araç buraya yeni aracım diye paylaşıldı kaputmuş mugenmiş teyzede mugen kaputun ne işi varmış bunlar burda hiçbirşeyi ilgilendirmiyor...
senin yaranın ne oldugunuda çok iyi biliyorum o yüzden sesimi çıkarmıyorum..
ve kimseylede tartışmaya girmiycem burdan tekrar bildiriyorum crm suki abime söz verdim polimige girmiycem araç bu....
yorum yapılacaksa eger araç için yapılsın başka şeyler için degil....
Masallah :)
böyle temiz type-r'ın 41 plaka olması ayrı bir sevindirdi beni, güle güle kullan abi :)
hızlı ve yaşlı :D bulamadım şöyle teyzeler amcalar. :)
maşallah kazasız belasız kullan.