Yarın Allah izin verirse teyzeden tayyar ilanda olacak :icon_tup:
Printable View
Yarın Allah izin verirse teyzeden tayyar ilanda olacak :icon_tup:
Satıyormusun?
satmaya degmez bence bolesı bulunmaz bidaha
inş değerini bilen birisine nasip olur..
Degerini bilmeyen tomarla para verirmi parayi veren dudugu calar.
Diycek Söz Bulamıyorum Maşallah Kardeşim Kapısında Yatmana Değmiş :)
satmaya değer bence, hakkını verene verilir.
kar edilecekse niye vermesin ki arkadaşlar? misal 5-10bin lira kar edilecek varsayalım siz olsanız vermez misiniz :) kim verir bu parayı durup dururken size..
hayırlı olsun şimdiden.
fıyat ne ıstyrsunuz
Eyvallah dostum haklisin ama öyle 5 10 kar şeklide yok be ben galericiyim hiçbir arabadan öyle karlar edemiyoruz artık 1 2 olursa yetiyo bize Allah bereket versin bunuda bozmak istemediğim için saticam zaten yoksa ben dayanamıyorum bascam komple eksozu filtreyi haders i sonra gazlanmis araba diyecekler ne gerek var binici alsın yapsın tadını çıkarsın jap ta gitti gaz arabam yok suan psikolojimi bozuyo :D :icon_tup:
mugen kaput ve panjurla berabermi satılık?
maşallah ...
AHahahah şaka gibi ya :D Resimleri suratımda aptal bi gülümsemeyle baktım okudum hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kazasız belasız kullanın :D
:O Ağzım açık kaldı...kazasız belasız inşallah..
Evet bende ilk gördüğümde ağzım açık bakakalmistim sonra zaten yalvarma moduna geçtim sonrada bütün kareleri fotoladim daha çok detaylı foto var onlarida alıcıya göstericem. Artık benden bu kadar buldum çıkardım piyasaya ben kiyamiyorum bişeyler yapmaya alan ağız tadiyla yapsın Allah'ın izniyle..
maşallah allah kazasız belasız binmek nasip etsin çok hoşuma gitti helal olsun
Teşekkürler