Yarın Allah izin verirse teyzeden tayyar ilanda olacak![]()
Yarın Allah izin verirse teyzeden tayyar ilanda olacak![]()
Bir Ferrarim Olsun İsterdim Satıp GTi Koleksiyonu Yapmak İçin...
inş değerini bilen birisine nasip olur..
satmaya değer bence, hakkını verene verilir.
kar edilecekse niye vermesin ki arkadaşlar? misal 5-10bin lira kar edilecek varsayalım siz olsanız vermez misinizkim verir bu parayı durup dururken size..
hayırlı olsun şimdiden.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
fıyat ne ıstyrsunuz
www.honda-tech.com
Eyvallah dostum haklisin ama öyle 5 10 kar şeklide yok be ben galericiyim hiçbir arabadan öyle karlar edemiyoruz artık 1 2 olursa yetiyo bize Allah bereket versin bunuda bozmak istemediğim için saticam zaten yoksa ben dayanamıyorum bascam komple eksozu filtreyi haders i sonra gazlanmis araba diyecekler ne gerek var binici alsın yapsın tadını çıkarsın jap ta gitti gaz arabam yok suan psikolojimi bozuyo![]()
![]()
AHahahah şaka gibi yaResimleri suratımda aptal bi gülümsemeyle baktım okudum hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kazasız belasız kullanın
![]()
Gott weiss ich will kein engel sein...
Evet bende ilk gördüğümde ağzım açık bakakalmistim sonra zaten yalvarma moduna geçtim sonrada bütün kareleri fotoladim daha çok detaylı foto var onlarida alıcıya göstericem. Artık benden bu kadar buldum çıkardım piyasaya ben kiyamiyorum bişeyler yapmaya alan ağız tadiyla yapsın Allah'ın izniyle..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)